Cebe Bireysel Koruma Geldi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BOZO
    BOZO's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Haziran/2002
    Erkek
    F-Secure perakende piyasasına yönelik olarak üretilen endüstri’nin ilk kutulu Mobil Anti-Virus yazılımını piyasaya sunduğunu açıkladı.F-Secure ve diğer anti-virus üreticileri şu ana kadar mobil güvenlik ürünlerini internet üzerinden bir şekilde pazarlamaktaydı, ancak F-Secure, ürünün kutulu satışını başlatarak piyasada bir ilk gerçekleştirdi. Ürünün satışına en kısa zamanda bazı Avrupa ülkelerinde başlanacak.

    Ürünün eş değeri internet üzerinden satılmaktayken, kutulu perakende ürün küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin yanı sıra temel olarak son kullanıcıları hedef alıyor.

    F-Secure Mobil Güvenlik Departmanı Başkan Yardımcısı Antti Vihavainen: “ Mobil AV ürünümüzü kutulu olarak satışa sunmuş olmaktan ve bunu endüstride gerçekleştirmiş olan ilk firma olmaktan doğal olarak çok mutluyuz. Zaman içinde insanlar zararlı mobil yazılım tehdidinin ciddi olduğunu gerek kendileri yaşayarak gerekse çevrelerinden aldıkları duyumlar doğrultusunda anlamaya başladılar. İnsanların günlük yaşamlarına yardımcı olması amacıyla satın aldıkları “akıllı telefonlar”ın sayıları arttıkça, virus yazarları bu cihazları hedef alan saldırılarda bulunmaya devam edecekler

Toplam Hit: 1307 Toplam Mesaj: 1