Cheat Engine
-
flash oyunlarda hile yapmamıza yarıyormuş
http://www.cheatengine.org/
program yapımcısına göre bazı antivirler trojan olarak görüyor
sorunum şu eset de böyle görüyor program hakkında bilgisi olan var mı gerçekten virüs mü içeriyor yoksa antivirler mi böyle algılıyor
-
Hocam programa güvenmiyosan daha öncede deneyen olmadıysa indir deepfreeze kur aktif et daha sonra programı kur baktın sakata bindi pc ye reset at düzelsin.
edit: Darkorbit,seafight vb. büyük oyunlarda işe yarıyacağını sanmıyorum.
-
aslında dediğini düşündüm belkim bir bilgisi olan filan vardır gibisinden bir sorayın dedim
-
hocam ben kullanıyorum bi yamuğunu görmedim. süper program.
-
cheat engine kullanım amacına gore güzel programdır
seçtigin programın value larınde değişiklik yapmanı sağlar
eger yapımcısının sitesinden indirirsin bi sorun olucagını düşünmüorum
not: online oyunlarda hile yapanların alayının aq
-
ramdeki verileri değiştirmek için kullanılıyor. metin2 oynarken ramde silahın tutulduğu adresten silahın kodunu değiştirip başka silah almıştım :) tabi kaydedilemiyor vs. sadece görüntü.
-
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------Hocam programa güvenmiyosan daha öncede deneyen olmadıysa indir deepfreeze kur aktif et daha sonra programı kur baktın sakata bindi pc ye reset at düzelsin.
edit: Darkorbit,seafight vb. büyük oyunlarda işe yarıyacağını sanmıyorum.
-----------------------------stealer varsa bi boka yaramaz deepfrezz.
-
cheat engine'yiyi yıllardır kullanırım ilk defa virüslü vs muhabbeti duydum.
flash oyunlarda hiç hile yapmadım bilemiyorum ama normal oyunlar kesinlikle %100 başarılıdır dma adreslerine kadar bulabilirsin.
hatta bir cok trainer bu program sayesinde yazılmıştır en azından benim gibi eğlence olsun diye takılınlar bu program sayesinde yazıyordur :)
-
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------cheat engine'yiyi yıllardır kullanırım ilk defa virüslü vs muhabbeti duydum.
flash oyunlarda hiç hile yapmadım bilemiyorum ama normal oyunlar kesinlikle %100 başarılıdır dma adreslerine kadar bulabilirsin.
hatta bir cok trainer bu program sayesinde yazılmıştır en azından benim gibi eğlence olsun diye takılınlar bu program sayesinde yazıyordur :)
-----------------------------sen hangi sürümünü kullanıyorsun
-
Aynen cheat engineyi bende yillardir kullanirim hicbi yamuguna rastlamadim. resmi sitesindede antiviruslerle ilgili bi duyuru olacakti.
Memory de arama yapip degistirmene yarar, Flash oyunlarda yada datalari kendi pcnde tutan her turlu oyunda hile yaparsin.
-
programı kullanırım güzel programdır yerine göre hile yerine göre eğlence aracınız olabilir bazı oyunlar game guard olsa bile bazı hızlara kadar (oyunu hızlandırdığınızda) çakmaya biliyor 1,1 1,2 1,3 1,4 gibi
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------cheat engine kullanım amacına gore güzel programdır
seçtigin programın value larınde değişiklik yapmanı sağlar
eger yapımcısının sitesinden indirirsin bi sorun olucagını düşünmüorum
not: online oyunlarda hile yapanların alayının aq
-----------------------------pvp hariç hile akar
herkez bilri ki free2play de olsa yapımcı senden parasını çıkarmak için premium satarak daha çok exp almanı yani oyunda daha az sürede daha çok kasman için para harcamanı sağlamaya çalışır
durum böyle olunca ya paramızı çöpe atıcaz (item vs almıyoruz) en basit knight online ve silkroad online premium satmak için her geçen gün exp seviyesini arttırıyor,,
yada hile kullanıcaz okadar