Chipli PS3 Mü Chipsiz PS3 Mü Daha İyi
-
Hocalar yarın ps3 alacağım da kırılmış mı alsam kırılmamış mı karar veremedim internette biraz araştırma yapınca sonuçlar 2009'a kadar olduğundan dolayı bilgilerin sağlıklı olduğundan emin değilim. Chipli ps3'te online oyun oynanabiliyor mu avantajları dezavantajları vs bilen varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim
-
Kutusu açılmamış al, evde kendin aç. 1-2 gün psnde takıl sonra git chip taktır. Ama kesinlikle kutusu açılmamış al
-
ben de öyle düşünüyorum doğru diyorsun aslına bakarsan kutusunu açtıktan sonra napcakları belli olmaz satıcının..hele ki doğubanktan alacağım düşünülürse...
-
kırılmamış alırsan sahte kol (kontorland ws) filan takamıyorsun sahte oyunda halıyle olmuyo diye biliyorum yanılmıyorsam ama her oyunu online oynayabiliyorsun fakat kırılmış alırsan her boku yıyebildiğin gibi bu seferde online oynayamıyorsun . benım tawsiyem kırılmamış al zaten her sürüme göre yenı bişi cıkarttıkları ıcın oyunlarda ucuzluyo azda olsa . cunku sahtede orjınal oynayamıyorsun we taş patlasın en zor oyun bıle 1 haftanı alıyo sardığı zaman bu sefer oynıcak bişi kalmıyo lakin online'da bi takılıyorsun ki akıllara zarar (şekil a ben gran turismo 5 we crysis2 nin başından abartısız günde 10 saatten fazla kalıyorumdur usta :o )
lakin dir ki ; karar senin (:
-
hocam para varsa range rover para yokksa game over :D
-
online olmayınca zevki çıkmıyor ama bi xboxlara da bak. :)
-
doğubankta fiyatlar nasıl?
-
kırılmış ps3de dns ayarıyla online oynanabiliyor bilginize
-
Direk xbox slim al live keyfini tad hocam
-
Çipli denen bir olay yok hocam. Bilmeden konuşanlara bakma sen. Kutu açılsa bile makinanın civatalarına tornavida değmiyor. Sadece cfw denilen kırılmış işletim sistemi yükleniyor. Ha onu kendin de yapabilirsin ama belliki yenisin hiç bulaşma. Makinada oyun oynamadan brick olursun yani makinayı yakarsın at çöpe hesabı. İkincisi alırsan da versiyonu 3.55 olandan al. Eğer almayı düşünüyorsan bana pm ile ulaşabilirsin. İşini çok iyi yapan tanıdıklarım var ki daha ucuzunu bulamazsın. :). Ben de oradan alışveriş yaptım ve çok memnunum. Ayrıca sorunun filan da olursa sorabilirsin.
Ayrıca kafanı xboxla bulandırma. Xboxın tek artısı kontrollerinin zarifliği. Başkada bi halt üstünlüğü yok. en basiti hddden oyun oynamak bela heleki slim modellerde. Dual dvd alcan ona kurcan takcan oynayacan. Sonra dvdrom bozuldu derdi falan filan. Dual dvdlere verdiğin parayı saymıyorum bile. Ama ps3 öyle değil. indir yükle oyna. :D
-
Hocam öncelikle bilgi sahibi olarak yorum yapmanın daha faydalı olacağı düşüncesindeyim.
Uzun süredir ticari olarak bu işe uğraşıyorum ve kendimi geliştirdiğime inanıyorum.
Basit şekilde, yazılımsal olarak konsolunu kırabilirsin. Dilediğin an, yeniden orjinale dönme şansına sahipsin.
Fakat aynısı orjinal versiyonlar için geçerli değil, online oyun oynayayım, PSN'in tadını alayım, konsolumu sonra kırarım dersen, ortada kalırsın. 3.56 sonrası hiç bir versiyon henüz kırılabilmiş değil(şu an en yüksek versiyon 3.66).
Bir diğer nokta da, alacağın konsolun 3.55 ve altında bir versiyona sahip olmasına dikkat etmelisin. Sıfır alacaksan, bu konuda dikkat etmen gereken bir nokta yok. Alacağın konsol, zaten 3.55'ten daha düşük bir versiyonla eline geçecektir.
Cihaz brick olur diyen arkadaşlara istinaden; öyle bir risk bulunmuyor. Ne yaptığını bilen birisine yaptırırsan, bir sigara içimlik sürede, konsolun hazır hale gelir.
Bir de, konsolunu kırarsan, online oyun oynayamazsın. DNS'le oynanabilen zamanlar, yeni versiyon çıktıktan 1 hafta sonraki süreci kapsıyor. Bu geçiş döneminde, güvenlik kontrolleri geçici olarak kapatılıyor. Fakat hali hazırda, Sony bunun önüne geçmiş durumda.
Yine de ben online oyun oynamayı seviyorum diyorsan, XLink Kai'ye göz atmanı öneririm.
Ben sana şiddetle CFW'ye geçmeni tavsiye ederim.
Bir de sağlam Türkçe kaynak için www.ps3project.com/dokumanlar bölümü, seni 0'dan çok iyi bir noktaya getirmeye yeterli olacaktır.