folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ciddi Bir Türkiye Gerçeği



Ciddi Bir Türkiye Gerçeği

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Nisan/2009
    Erkek

    sokoban bunu yazdı:
    -----------------------------

    sakat-at bunu yazdı:
    -----------------------------

    irwa , sokoban 

    Hayat bir durum değil süreçtir, belki bu adam o çocuğu yaparken durumları gayet yerindeydi, günler geçti durumları sakata girdi ve çocuğa bakamayacak hale girdiler. Abi o zaman kimse çocuk yapmasın. Yeni evli kaç insan tanıyorsun hakkıyla çocuğuna bakabilcek maddiyata sahip ? 

    Edit: Bir bebeğe bakmanın maddi boyutu önemsizdir, lakin aynı kişiler bir çocuğu okutmaya kalktıklarında sorun çıkabilmektedir. Bu yüzden bakamayacaksa büyütmesin kardeşim o halde demek yanlıştır zannımca. Ki mevzu bahis dün doğup parasızlıktan sokağa atılan bir çocuk değil, en az 12 yıldır varolan bir insan yavrusu.


    -----------------------------

     

     

    hocam adam normalde parayla oynayıp sonra bu hallere düşmüş bir insan değil ki belli eskiden beri zor şartlar altında yaşıyormuş sonra evlenmiş bide çocuk yapmış çocuğu da aynı zorluğun içine dahil etmiş çocuğun bunda bi günahı yok bilinçsiz bir şekilde çocuk yapanların kabahati.eğer durumu kötüyse evet kimse çocuk yapmasın kendin yeri gelir kuru ekmekte yersin ama çocuğununda eziyet çekmesi ağrına gider bizim memlekette maşallah fakirler zenginlerden daha çok meraklı çoluk çocuk yapmaya sanki bakabiliyorlarmış gibi.senin dağ gibi borcun olsa gider araba alır mısın ? almazsın bu da aynı mantık .

    Ha bir de ekleyeyim bu olay bizim insanımızın kafasındaki : "doğacak çocuğun Allah rızkını verir" mantığından kaynaklanmaktadır.e çocuk doğdu hadi nerde rızkı aç bitap yaşamaya çalışıyor okula bile gidemiyor.


    -----------------------------

    Abi yanlış anlama, sadece meraktan soruyorum. Hadi geçen yıl da gönderememişler, tamam, orayı anladım. taa evlilik öncesi döneme nasıl gittin? :S


    Twitter: @CanKirca
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Nisan/2009
    Erkek

    CaNNi bunu yazdı:
    -----------------------------

    göt kadar çocuk 155'i arayarak babam beni okula göndermiyor ama ben okula gitmeyi çok seviyorum diyerek feryat eden çocuk, babasının durumunun kötü olduğunu ve bu sebepten dolayı okutamadığınıda düşünebilir!.. bu olayda ne yazıkki bilinçlilik değil bilinçsizlik var.. hem anne babada hem çocukta.. anne baba bi taraftan mal, çocuk dahada mal.. aklı yetişkin bi çocuk nasıl olurda babasından şikayetçi olabilir? o.çocu o senin baban amk gönderemiyor işte pezevenk...

    alta da yazmışsınız! bakamayacaksan doğurmayacaksın diye? ya hangi biriniz tam layıkıyla ailenizden istediklerinizi buldunuzda konuşuyorsunuzki.. adam evlenmiş durumuda iyi ohh. sonra durumları olmamış bu duruma düşmüşler.. farkındaysanız çocuk 4. sınıf öğrencisi.. bir baba 4. sınıfa kadar okutacak sonra okutmayacak! sizce bu adam mal mı da okutmayacak? demekki adamın durumu iyi değil bilader..

    hemen insanları kötülemeyi biliyorsunuz.. çok bi sik biliyosanız gidin yardım yapın çocuğunu okutsun adam.


    -----------------------------


    Twitter: @CanKirca
Toplam Hit: 5164 Toplam Mesaj: 43