Cihan Haber Ajansına Kayyum Atandı
-
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Cihan Haber Ajansı ve Reklamcılık A.Ş'ye de kayyum atanması talep edildi.
Talebi değerlendiren İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği, Cihan Haber Ajansı ve Reklamcılık A.Ş'ye 3 kayyumun atanmasına karar verdi.
Hakimlik, atanan kayyumların, Feza Gazetecilik A.Ş'ye atanan kayyumlarla aynı olduğuna, bu nedenle yeni bir ücret takdirine yer olmadığına da hükmetti.
Kaynak:https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/cihan-haber-ajansina-kayyum-atandi/533214
-
-
Fetö terör örgütüne mi hizmet ediyordu onlarda,
-
-
Adam " ininize giricem" dedi.
Dediğini yapıyor.
Bunun sonu ne olacak merak ediyorum.
futurist tarafından 07/Mar/16 21:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Fetö terör örgütüne mi hizmet ediyordu onlarda,
Fetö : Fettullahçı Terör Örgütü
"Fettullahçı Terör Örgütü terör örgütüne mi hizmet ediyordu onlarda,"
oluyor cümle, kusura bakma hocam görünce dayanamadım. :|
-
Gülen hakkında kırmızı bülten yok mu? Abd niye iade etmiyor?
-
Bi bize kayyum atamadılar. İyice dingonun ahırına döndü memleket. Adamların medyası SAP yazılımını bile paralele bağladı. Bu gidişin sonu b.mb.k biryere çıkıyor sanki.
Türkiye de her gelen hükümdarlığını kurmaya devam ederse -ki öyle görünüyor "afedersiniz" bırak geleceği burnumuzun ucunu bile göremeyiz.
JOE tarafından 07/Mar/16 22:19 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Gülen hakkında kırmızı bülten yok mu? Abd niye iade etmiyor?
ABD sizin siyasi meseleniz bizi bağlamaz bizim yasalarımıza göre suç işlemedi dedi.
-
Dur bakalım sonu ne olacak
-
Hakkaten inlerine girdiler.
Sıradaki hamlenin memurların iş güvencelerini değiştirip fetöcü memurları temizlemek olduğunu düşünüyorum. Sinyalini kısa zaman önce verdiler.