Çin Malı Cep Telefonu
-
bi telefon buldum bole dokunmatik falan sonra yanda kalemi ckartıyosun bole antene falan dönüşüyo telfona tekrar takıp tv izliosun fiyat 190 YTL
alsammı acaba telefon çin malıymıs adam öle dedi ama tv falan süper yani sim kart takmadan izliosun tv yi bütün kanalları gösteriyo ama elimde kalır die tırsıyom
-
baya revaçta olan bi model 2 arkadaşım aldı tek dertleri yazılım yükleyememek geri kalan durumlardan memnunlar :d
edit oldumu :D
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
baya rovanşta olan bi model 2 arkadaşım aldı tek dertleri yazılım yükleyememek geri kalan durumlardan memnunlar :d
-----------------------------revaçta olmasın o yawuzum :D :P
-
sağlığa zararınıda göz önünde bulundurmak lazım,birde kullanım ömrünü.
-
Dediğin telefon n99i, bende aldım. Gayet hoş ve güzel bir telefon. Dokunmatik ekran başta olamk üzere tv izleme gibi bir çok özelliği var. Çinlilierin yaptığı en sağlam telefon. Al derim. Hem fiyatı ucuz hemde kaliteli.
Bu fiyata bu özellikler...
-
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepdaymt808#tablnk
Aha ben bu telefondan aldım. Bi kardeşime bi tane de kendime. Gayet güzel. 300 ytl 2 sene garantili bi tane yedek batarya geliyor.1 gb hafıza kartı. Dün akşamda bi tane daha sipariş verdik bi arkadaşa. Stereo hoparlör var manyak ses çıkıyo.
-
ben 3 aydır kullanıyorum, mürid kapil in 6 aya yaklaştı bi sorun yaşamadık üstüne telefonu daha da sewdik
tavsiye ederim
anycool t808 al çift sim + tv vs vs
-
anycool lar iyidir hoca.. bide general mobile bakabilirsin

-
Slm Arkadaşlar
- N99İ Çift Sim Kartlı Tv Li Dokunmatik Ekran Çift Batarya Çift Hoporlör 170 YTL Olarak Satabilirim Adet Önemli Değil İstanbul İçine ELden Satabilirim Hatta Dükkana Gelebilirsiniz Bir Çayımıda İçersiniz.
Anycool T818 Çift Sim Kartlı Tv Li Dokunmatik Ekran Çift Batarya Çift Hoporlör 230 YTL Olur.- 6300 Nokia 130 YTL Olur.
- Not Cihazlar İmei Garantilidir.
-
@ertan ilk resimdeki anycool telefonun modeli ne '' sağdaki ''?
-
Kullan at :D