folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Çin Malı İphone Veya Sahte Blackberry ?



Çin Malı İphone Veya Sahte Blackberry ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Haziran/2007
    Erkek

    Arkaadaşlar netten çin malı iphone ve sahte blackberry almabilceğim bir site varmı nerelerde bulabilirim ? birde bunlara whatsapp falan yüklenebiliyomu yni bi terslik olurmu


    Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    Cin malı ayfon benim bi arkadasta vardı dokunmatik degil vurmatikti ayrıca java atmıslar icine yazılımı cok kotuydu bırak whatsapp i mesaj bile yazamazsın cok kotu telefonlar.


    I find your lack of faith disturbing.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2008
    Erkek

    hacılar aramızda çin malı telefon kullanan arkadaşlar vardır lütfen onlar alınmasınlar ama çin malı telefon almayın aldırtmayın. Neden mi ? birincisi çok kalıtesiz menüleri anlamsız ve sesinden belli oluyolar zaten hantal telfonlardır. ikincisi ise tamire gelmiyor bu telefonlar. dokunmatikleri çok garip ve erken bozuluyolar, aralarında iyi olanları yok mu ? ellette var ama en iyisinin taaa :)))


    Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2003
    Erkek
    Hocam whatsup viber sadece ios ve androidde var o cin telefonlariarinin tamamina yakininda j2me var alma cin mali telefonlardan sonra cocugun olmaz bak :D

    Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Eylül/2010
    Erkek

    geçen gün arkadaşım htc cha cha aldı. 470 lira. uygun gelirse bi bak bence. android, dokunmatik, klavyeli. belku uyar sana.


    Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
Toplam Hit: 2520 Toplam Mesaj: 5