Çinli Oppo'da Artık Türkiye'de

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2007
    Erkek

    Neredeyse hangi firma bizim piyasaya girse benzer konular açılıyor, ortalığın .. koyacak şöyle olacak böyle olacak. Lenovo için bile söylenmişti. Neyse eğer oneplus çentik işine girmese p10 plustan sonra kesin alacağım cihazdı. Sadece biraz daha zaman geçsin bir çok şeyi iyice oturtsunlar diye bekliyordum. 

    Oppo ya gelirsek bizim piyasada çok tutunacağını zannetmiyorum. Huawei bile bilenler dışında kullanılmıyor o kadar yatırım ve reklama rağmen. Birde amiral gemilerini çok çabuk gölgede bırakıyorlar. P10 mate 10 p20 derken peş peşe o kadar telefon geldi ki kendi kullanıcısı bile elindekinin zevkini alamadı tam. 

    Bunun gibi telefonları temin etmek isteyenler zahter diye birisi var facebook ta nasıl temin ediyor bilmiyorum ama çinde çıkan her yeni telefon haftasında adamın elinde. 


    "We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    @hyp-x Cihaz bana ait değil hocam.

    @heza

    Lenovo TR pazarına gireceği vakitler güzel cihazlar çıkartıyordu fakat şuan sapıttılar. Eski kaliteleri yok telefon konusunda. Bizim millet telefon = iPhone veya Samsung kafası var. Adam sırf Samsung diye 2 katı fiyata düşük donanımlı cihaz alıyor sonrada "Endroyid kasıyor ben epıl alacağım" diye geziyor. Birde Çin markası diye ucuz fiyatlı bekliyor millet. Paralel ithalatçılar gümrükte vergiden kıstığı için bu kadar ucuza satabiliyor. Atıyorum telefonun tanesi 100 dolar ise gümrükte 50 dolara alındı diye gösteriyorlar kağıt üstünde. Vergi düşük olunca cihazın fiyatıda düşük oluyor.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 2880 Toplam Mesaj: 13
oppo