Ciplak Gosteren Gozlukler Patladi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek

    daha once forumda konusu acilmisti. ciplak gosteren gozuk satisi vardi bi sitede :)

    konu ile ilgili son haber asagidaki linkte

    587 mal satin almis :)

     

    http://dunya.milliyet.com.tr/pes-dedirtecek-olay/dunya/dunyadetay/23.01.2012/1492521/default.htm

     

    nternet üzerinden çıplak gösteren gözlük siparişi veren yaklaşık 587 kişi ya gönderilen gözlüğün normal gösterdiğini ya da kargo yoluyla teslim edilen paketlerden alakasız malzemeler çıktığını belirterek dolandırıldığı ihbarında bulundu.

     
     

    İstanbul polisine gelen e-mail ihbarları arasında hızla artış gösteren bir dolandırıcılık olayı pes dedirtecek şekilde. İnternet üzerinden satış yapan siteler üzerinden verdikleri çıplak gösteren gözlük siparişi sonucu gelen paketlerden alakasız malzemeler çıktığını belirten yüzlerce kişinin emniyete attığı e-mail ihbarı gün geçtikçe artıyor.

    587 kişi gerçek ya da sanal isimlerle emniyete konuyla ilgili ihbarda bulundu. Gelen ihbar mailleri arasında Diyarbakır’dan mail atan bir mağdur ürün için 590 TL para ödediğini belirtirken bu rakam ihbarlar üzerinde en düşük 120 TL olarak tespit edildi. İhbar yapan 587 kişiden ise yalnızca bir kişi gerçek anlamda polise sikayetçi olarak savcılığa suç duyurusunda bulundu. E.K. isimli kişi dilekçesinde www.gozluk.com adresli site üzerinden verdiği çıplak gösteren gözlük için 150 TL para ödediğini belirterek bulunduğu yerin kargo şirketine gönderilen paketten normal gözlük ile bitkisel çay çıktığını belirtti.


    "Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    590 liraya 10 kere keraneye gider bol bol görürdün aradıklarını. Bu mal harbiden hak etmiş....


    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 1331 Toplam Mesaj: 2