Client Görüntüleme

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Loading
    Loading's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ekim/2003
    Erkek
    Arkadaşlar Merhaba;

    Ortadan Kaybolmadım şirketin büyük bir projesi vardı onunla ugraşıyordum 1 kac haftadır. Hatta siteye arada bir baktım ama site kapalıydı giremiyordum..

    Benim istedigim Remote Administrator programını kullanananlar bilir Restart yapabilmeden tutunda bilgisayarı kapatmaya ve bilgisayarın tüm ekranını görmeye kadar herşey mevcut. Ve mevcut olanın içerisinde karşıdaki kullanıcının mousesine klavyesine hakim olmakta mevcut. İşte benim istedigim şey bu. Karşı kullanıcıya visualbasicte yapacagım program ile hakim olmak.

    Ben tüm fikirlere açıgım önemli olan fikir sunmaktır. başarı daha sonra gelecektir..

    Run Time Error
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2002
    Erkek
    Bu şeyin SDKları piasada mevcut ama proramlama mantiini istiosan her sn ekranda degisen yerlerin koordinatlarindan ufak dikdortgen alanlarin resmini cekip makinanin ekranina üstüste yapistirmaktan gecio tabi sikistirman da lazim net üstünden yollicaksan.

    ama sürükleme falan olaylari ciddi sorun olur bunlarla kasman gerekir haziri varken nie yazmak istion tam anlamis deilim

    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Loading
    Loading's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ekim/2003
    Erkek
    Birincisi girişimci olmam ikincisi ise gelişimci olmamdan kaynaklanıyor. Birbaşkası yapmış o onun eseri aynı eseri alıp kullanmak başka ama aynı esere benim parmaklarımın degmesi ve birbaşka boyut kazandırır.

    İnanıyorumki yapacagım bunu.

    Snopshotlar ile hakim olamam makinaya. Çünkü birebir olması gerekli görüntünün. Terminal serverdeki görüntü mantıgının aynısı.

    Run Time Error
Toplam Hit: 3894 Toplam Mesaj: 14