Cloud Server Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Mürid'ler şuanda SadeceHosting ile çalışıyorum ancak hiç memnun değilim. Sunucu haftada 1 kere kitleniyor ancak panelde çalışıyor gözüküyor. Panelden restart attığımda sunucunun açılması yarım saat oluyor. Sistem berbat yani.

Başka bir firmadan, tercihen türkiye lokasyonlu Cloud hizmeti almak istiyorum. Sunucu gereksinimleri 2 core 6gb ram 60 disk biçiminde windows server olacak.

Yerli yabancı çalıştığınız firmaları yorumlarla beraber yazarsanız sevinirim.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

updullah

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganaydin
    doganaydin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yerli ile iş olmaz ama amazon deneyebilirsin. Bugüne kadar sorun çıkmadı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

digitalocean iyidir.

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

http://www.cubecdn.com/

bunlar var yerlide bildiğim ama çalışma yapmadım ben

yabancıda maxcdn.com var bide

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Teknik düzeyin sağlamsa doruknetle çalış. Çok ileri düzeyde değilsen vargonen yada natro kullan. natronun avantajı entrenix se panele para vermemen ve maillerin iyi çalışması, kesinti olmaması. vargonen'in avantajı daha fazla ilgi ve alaka. benim tercihim natrodan yana. dikkat etmen gereken bir diğer şey de cloud da sığanın 27 - 28 gb kadarının sadece sisteme gidecek olması :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganaydin
    doganaydin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cemnet bunu yazdı

http://www.cubecdn.com/

bunlar var yerlide bildiğim ama çalışma yapmadım ben

yabancıda maxcdn.com var bide

CDN yerine cloud olaydı iyiydi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

kesinlikle digitalocean

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Digitalocean:

https://www.digitalocean.com/pricing

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Digitalocean ne yazıkki windows desteklemiyor. Şuanda ram arttırımı yapıp sadecehosting ile devam ediyoruz bakalım. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Ukraine.com.ua google tercume ile gir bi bak odeme kolayligida var paypal uzerinden. Ayrica serverleri ben localde(ukrayna dahili) gordugum upload hizi sn 7-8 mb standart download ise 4-5 mb

delimiyim ben?
Toplam Hit: 1077 Toplam Mesaj: 11