Cloud Server Önerisi
-
Mürid'ler şuanda SadeceHosting ile çalışıyorum ancak hiç memnun değilim. Sunucu haftada 1 kere kitleniyor ancak panelde çalışıyor gözüküyor. Panelden restart attığımda sunucunun açılması yarım saat oluyor. Sistem berbat yani.
Başka bir firmadan, tercihen türkiye lokasyonlu Cloud hizmeti almak istiyorum. Sunucu gereksinimleri 2 core 6gb ram 60 disk biçiminde windows server olacak.
Yerli yabancı çalıştığınız firmaları yorumlarla beraber yazarsanız sevinirim.
-
updullah
-
Yerli ile iş olmaz ama amazon deneyebilirsin. Bugüne kadar sorun çıkmadı.
-
digitalocean iyidir.
-
bunlar var yerlide bildiğim ama çalışma yapmadım ben
yabancıda maxcdn.com var bide
-
Teknik düzeyin sağlamsa doruknetle çalış. Çok ileri düzeyde değilsen vargonen yada natro kullan. natronun avantajı entrenix se panele para vermemen ve maillerin iyi çalışması, kesinti olmaması. vargonen'in avantajı daha fazla ilgi ve alaka. benim tercihim natrodan yana. dikkat etmen gereken bir diğer şey de cloud da sığanın 27 - 28 gb kadarının sadece sisteme gidecek olması :)
-
cemnet bunu yazdı
bunlar var yerlide bildiğim ama çalışma yapmadım ben
yabancıda maxcdn.com var bide
CDN yerine cloud olaydı iyiydi.
-
kesinlikle digitalocean
-
-
Digitalocean ne yazıkki windows desteklemiyor. Şuanda ram arttırımı yapıp sadecehosting ile devam ediyoruz bakalım.
-
Ukraine.com.ua google tercume ile gir bi bak odeme kolayligida var paypal uzerinden. Ayrica serverleri ben localde(ukrayna dahili) gordugum upload hizi sn 7-8 mb standart download ise 4-5 mb