Çok Uygun Fiyata Cep Bilgisayarı
-
Sony Clie PEG-SJ20 Cep bilgisayarı sadece 50 TL . Amozondaki fiyatı 99.99 $a kadar çıkmış . Ben ihtiyaçtan uygun fiyata veriyorum
-
kısaca özelliklerinden bahsedermisin ? renki ekranmı video felan seyredebiliyomuyuz
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------
kısaca özelliklerinden bahsedermisin ? renki ekranmı video felan seyredebiliyomuyuz
evet hocam izleyebiliyosun , renkli ekranSize Weight 4.5 oz. Dimensions 4.1 x 2.9 x 0.7 in Processor CPU Type Motorola DragonBall VZ CPU Frequency 33 MHz Memory ROM Type Flash ROM Size 4MB RAM Type SDRAM RAM Size 16MB Display Coloured No Input Stylus Yes, 0 Touchscreen Yes Speakers Yes Microphone Recording Yes Headphones Jack Yes MP3 Support Yes -
Bunda neler yapılıyor? Telefon niyetine kullanılıyor mu? Ben pek anlamam da...
-
özelliklerini üretim yılını vb zerzevatını söylersen düşünülebilinir :)
-
hocam o ne :/ 6600ın bile 32mb rami var :|
-
Hocam elindeki ürün sıfır mı? Ayrıca Ürüne ait kendi resimlerini korsan almak istiyorum direk...
Edit:İstenirse eğer şuan paypal'dan ya da yarın sabaha havale ödeme yapabilirim...ama ürüne ait resimleri istiyorum hocam...
-
KILICH bunu yazdı:
Hocam elindeki ürün sıfır mı? Ayrıca Ürüne ait kendi resimlerini korsan almak istiyorum direk...
Edit:İstenirse eğer şuan paypal'dan ya da yarın sabaha havale ödeme yapabilirim...ama ürüne ait resimleri istiyorum hocam...
Hocam ttnet borçtan dolayı kapattı netimi :D internet cafeden giriyim 5 dk ya kalkıyorum en yakın zamanda koymaya çalışıcam -
Hocam pm attım...Ayrıca ürün sıfır mı acep?
-
KILICH bunu yazdı:
Hocam pm attım...Ayrıca ürün sıfır mı acep?
bana isviçreden geldi , daha önce sadece ben kullandım -
neyse sürem doluyo ben şimdilik kalkıyorum bi dahaki oturduğumda yeni pm olursa cevaplarım kalın sağlıcakla :D