Connectify Crack

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar,elimde eski sürümüne ait crack vardı uzun süre kullandım ama bir süre sonra program yeni sürüme geçmek için beni zorladı.Ve yeni sürümde temiz bir crack bulamadım elinde olan varsa paylaşırsa teşekkür ederim.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

ben de aradım son sürümlerin crackini de sıkıntılı olmuyor 8 versiyonu sanırım adamlar video falan çekmiş oluyor diye de denedim kaç kere olmadı.

Ben de netsh hostednetwork'e geri döndüm, firewall'dan da ip aralığına izin verdim şuan sıkıntsızı paylaştırabiliyorum. :)

İmza...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

6.3 falan kullanınb veya 5.6 eski ama connetfy hiçbişey eklemedi o sürünlere her güncellemenin tek amacı sadece ücretli hala getirmek yeni encrypt falan etmek. ilk çıktığında hep ücretsizdi şimdi onu unutturmaya çalışıyor tabi yemezler

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

mhotspot kurun olum kim çıkardı bu connectify furyasını bok gibi program

black implies white, self implies other, life implies death.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

hocam mhotspotta hata veriyor.

Connectify yok mu ya ? Net paketi bitti de wifi lazım :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

host dosyasını değiştirince sorun çıkmıyordu. geçen hafta rastgele bir siteden indirip kullanmıştım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

https://www.dropbox.com/s/omi03u7jmt3o8kg/Connectify.Pro.3.7.0.25374.torrent?dl=0 

eski sürüm ama çatır çatır çalışıyo, programı başlatınca güncelleme soruyo ama ignore dediniz mi sorun kalmıyo. bayadır kullanıyorum bunu

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı

https://www.dropbox.com/s/omi03u7jmt3o8kg/Connectify.Pro.3.7.0.25374.torrent?dl=0 

eski sürüm ama çatır çatır çalışıyo, programı başlatınca güncelleme soruyo ama ignore dediniz mi sorun kalmıyo. bayadır kullanıyorum bunu

Cizik mobildeyim leptoba gectigimde denicem bunu.

..Morali hep bozuk olan insan..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    pSkpt bunu yazdı

ben de aradım son sürümlerin crackini de sıkıntılı olmuyor 8 versiyonu sanırım adamlar video falan çekmiş oluyor diye de denedim kaç kere olmadı.

Ben de netsh hostednetwork'e geri döndüm, firewall'dan da ip aralığına izin verdim şuan sıkıntsızı paylaştırabiliyorum. :)

Bana da çok lazım bu meretin cracki, en son parayı basıp satın almaktan korkuyorum :D netsh hostednetwork ü de çalıştıramamıştım win8 de, IP adresim sabit, illa ki manuel değil otomatiğe vereceksin IP yi diyordu. Tekrar denerim, bi de şu mhotspot u araştırayım bakalım

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

onhax.net unutma bu adresi

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Necati
    Necati's avatar
    Erkek

kurup denemedim v9 larin calismadigni ama update yapmadigin sürece v7 nin calisdigni yazmislar

https://mega.co.nz/#!Jh0jyDxL!cNjhtCJXuiBrzPMAjUTMk63uRkhMfqrcaS_DSl53suo 

istersen v8 v9 v6 link verebilirim 

Toplam Hit: 1298 Toplam Mesaj: 11