Copy Paste Sorun Hello!
-
YAow arkadaslar neyi kopyalasam yapıstırdıgımda hello! diye cıkıyo.Ne bicim bi virüs anlamadım kesiyorum yapıstırıyom gene hello! cıkıyo.NEdir ne degildir bilen varmıdır?
-
ne güzel işte hoja.her dakka sana merhaba dio daa ne istion=))
-
www.rapidshare.de/files/19133953/clip0006.rar.html
Bu videosu arkadaslar bunu bile elimle yazdım cünkü kopyalayamıyorum. -
La bari hello how are you bisiyler desede bilgle sohbet etsek.Videyu koydum bi yorum yapın izleyip.
-
Çok cana yakın bir bilgisayarın var...
-
panda anti-virüs programı varsa tarat yoksa yükle, bu dalga geçen elemanlarında cahilliğine ver siktir et onları :) (şaka şaka iyi insanlar onlar severim hepsini ehehe)
-
aynısı bnmde başıma geldi ben panda ile tarattım geçti belki başka programda faydalı olabilir ama panda kesin çözüm
-
Taratalım bakalım.Mına kodumun bilgisayarı bu kadar yıl anamı aglattı .simdi tanısmak istiyo heralde :P atıcam camdan artık.
-
Son zamanlarda bilgisayar ile çok samimi olmundur. Oda artık seni bırakmak istemiyo belki :D
-
Panda kesin çözüm ama beni tavsiyem bilgi sayarına kurma direk cd ye kur oradan tarat. Psikopat virüsü manyak buluyo temizlemeye çalışıyor temizlem çalışıyor temizliyemezse icindeki klasörü olduğu gibi siliyo manyak benim projemi silmisti kafay yedim... Ama çözüm garantisi var
-
sende hello de bakalım ne dicek ?
Toplam Hit: 2600 Toplam Mesaj: 11