folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çözülmüş Et Ne Kadar Sürede Tüketilmeli



Çözülmüş Et Ne Kadar Sürede Tüketilmeli

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    Selam arkadaşlar,

    salı günü arkadaşın evine geldim, yanımda dondurulmuş et vardı, ve normal buzdolabına koyduk, 4-5 derece aralığındaymış bugün cuma günü, eti yapayım dedim, koku falan yok ama ne bileyim bi tuhaf geldi gözüme..  kız arkadaş pişir bir şey olmaz diyor ama ben tedirginim... atmak mantıklı geliyor ama emin olamadım? var mı bilgisi olan? 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Nisan/2008
    Erkek

    Dostum et eğer uygun şartlar altında kesilmiş ve kontamine olmamışsa buz dolabında saklayarak 3-4 günde tüketebilirsin. İlk dediklerim önem teşkil eder.


    http://yanduvar.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    turk marketinden aldik hocam, helal damgasi var, ama sanirim etler almanyadan ya da fransadan kesiliyor, cunku isvirede helal kesim yapmak yasak bildigim kadariyla, o yuzden nasil sartlarda gelmis et bilmiyorum, tek bilgim bu sekilde

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2008
    Erkek

    domuz eti ise dayanma süresi biraz daha fazla oluyor


    T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Nisan/2008
    Erkek

    Avrupa'da kesim yüksek standartta yapılır. Tek korkacağın yer türk marketi. :D


    http://yanduvar.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek

    Bisey olacagini sanmiyorum hocam. Yalniz geri dondurmayin buzluga atip acayip bakteri uretiyomus.


    Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    şüpheleniyorsan at gitsin 50 lira için sakata gelme


    Dost Bildiklerimin Sessizliğini Unutmayacağım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2015
    Erkek

    Çöp hocam et 3-4 derece sıcaklıkta saklanmaz ancak bekletilir bi süre o bakterilenme yapmıştır zaten

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Ağustos/2012
    Erkek

    önce kıza yedir bişey olmazsa sen ye hocam,  :D kız demiş zaten bişey olmaz diye müritler önemli

    koku yoksa bence sıkıntı olmaz hocam adamlar 8 de et reyonuna koyuyorlar saat 10 da geri alıyorlarsa alıyorlar bişey olmuyor...

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    pek bi sorun yok gibi gorunuyor :) eti dogradik yikadik ve simdi kaynatiyoruz, sanirim bakteriler olur bu sekilde daha sonra kizartirip yemek yapariz :) baktik kotu kokuyor pisince yemeyiz. bana kalsa atacaktim da kiz istemedi atmami.. bakalim bir sey olursa yazarim artik :)

    tesekkurler cevaplar icin

    unbalanced tarafından 23/Eki/15 19:57 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Aralık/2002
    Erkek

    Kalir hic birsey de olmaz rahat rahat ye. 5 derecenin altinda bakteri uremez. 

Toplam Hit: 802 Toplam Mesaj: 11
et çözülmüş et