CS 1.6 Yı Oynayan Birileri Var Mı?
-
Abi C.S. 1.6 da LAN sorununu bi türlü aşamadım.LAN da oynayamıyorum yani.Bilgisi olan birileri varsa yardım etsin!
-
sansar selam
su anda piyasadaki 1.6 ların lan bölümleri yok yanii varda calışmıyoo 1.6 nın pacth i cıkacak onu beklemen lazım
-
şöle static ip kral makinası güçlü bağlantısı olan bir adam server olsa da tahribat cs turnuvası yapsak 2. oynadığım oyun budur.
-
ben bu işi yapabilirim
bağlantıyı 256k ya cıkarabilirim bu yeterli olur herhald
isterseniz bir gece yapalım hlds i patchliyerek birkac haritalık bir server yapabilirim
isterseniz yanii ama kesin bir gece belirleyin icq üzerinde serverı bildirir direk oyuna girişi sağlarız ama en fazla 8 kişi kaldırır 256 k daha fazlasını kaldırmaz yani oynanırda lagdan bişey anlamayız -
Ya bu cs1.6 yı nası kurup oynicaz cd si felan var mı
-
efekancım boşver takma sen fani şeyler bunlar sen öğrendinmi turkiye coğrafyasını bakem
-
Piyasaya CS 1.6 düstüyse elbet linki vardir sagda solda
bilen varmi cigerlerim.
-
bence de yapın hamıt abı bız guzel guzel oynıyalım
-
server kurulacak cok az kaldı hepimiz oynıyacaz
1.6 da ise hala hatalar var düzeltilecek işallah :))) -
beyler bu 1.6 nerden bulacagız bulalımda bizde oynuyalım bi link yaverin şuraya downloadını bizde indirelim
-
===================================================
cs 1.6 mı istiyonuz? bende war. normal 1.5 deki gibi düz kurulum. steam kurulumu deyil dolayısıyla lan olarak oynayabiliyonuz üstelik içinde orjinal botlarıyla birlikte.istiyosanıs birnis bana bi küçük bi ftp açsın oraya yollim. Benim kendi ftp"m yok kusura bakmayın. kurulumu tek dosya 288 MB
ftp açacabilecek warsa icq"dan yada msn"den ulashsın
icq 684764
msn the_rock_ula@mail.ru
Toplam Hit: 2749 Toplam Mesaj: 11