D-Smart Dikkat
-
Beyler Teknosadan aldıgım tv nin yanında ücretsiz olarak verdikleri 60 günlük d smart deneme pakatini kullandım pişmanım şuan
eve 435 tl cihaz bedeli abonelik iptali diye fatura geldi. aradım çözecek muhatep yok.
yani anlyacağınız durduk yere 435 lira cepten gidecek. şikayet edeceğim ama bıktım artık tükendim.
abonelği 15 gün kala iptal ettirmem gerekiyordu. allahtan onu iptal ettirmiştim kayıtlarında gözüküyor.
siz siz olun Bu kampanya ayakalrına haberiniz olmadan cihaz sahibi abonel,ik sahibi oluyorsunuz dikkat edin
D-smarttan uzak durun.
ben şimdi bu faturayı nasıl ödeyeceğim ödedim desem elimdeki bu çalışmayan cihazı ne yapcağım. durduk yere uykularımı kaçırdılarç
-
vay amk bizde az kaldi baglaticaktik aktivastiyosyon ucreti vs dediler siktir cektim Zaten internette tonla dizi film sitesi var ac izle parali yayin gereksiz
-
tüketici hakem heyeti
-
Kampanya kapsamında, Electroworld’den televizyon satınalan tüketicilere 60 gün boyunca Mega HD paket ücretsiz sunulacak olup, deneme süresi sonunda hizmet durdurulacaktır. Iç kurulum ücreti olan 30 TL D-Smart Teknik Servis tarafından tüketiciden tahsil edilecektir. Dıs kurulum; çanak, LNB, kablolama gibi ürün ve hizmetleri kapsamakta olup, istenildigi takdirde tüketiciye aittir. D-Smart aboneligi, sifre kartının üzerindeki sifre ile aktive ettirilecektir. Kampanya katılım sifresi, 01 Mayıs 2013 - 31 Temmuz 2013 tarihleri arasında geçerlidir. Ücretsiz deneme süresi sonunda devam etmek istemeyen müşterilerin, 7 gün içinde kullanımına verilen cihaz ve smart kartın eksiksiz ve çalışır halde, bildirilen D-Smart bayisine teslim edilmesi gerekmektedir. Cihaz ve smart kart mülkiyeti süresiz olarak D-Smart'a aittir, tüketicinin kullanımına verilir. D-Smart Uydu Alıcısı bireysel kullanım içindir, ticari amaçla ve toplu gösterimlerde kullanılamaz. Belirtilen ürün fiyatları diger kampanyalarla birlestirilemez. D-Smart kampanyalarda degisiklik yapma hakkını saklı tutar. HD veya 3D yayınların izlenebilmesi için televizyon ve diger ekipmanların HD ve/veya 3D uyumlu olması gerekmektedir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. D-Smart, ticari nedenlerle kanallarda, yayınlarda içerikte degisiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu kampanya yalnızca yeni üyeliklerde geçerlidir. 60 günlük deneme süresinin sonunda devam etmek isteyen müşteriler, o günkü güncel fiyatlar uzerinden seçtikleri paket üzerinden yayın almaya devam edebileceklerdir. Güncel fiyat listesi için www.dsmart.com.tr adresini ziyaret ediniz.
30 tl kurulum dışında bedava diyor?
seninkinde başka bir şey olmasın? Bir şey imzaladınmı?
-
janni bunu yazdı
Kampanya kapsamında, Electroworld’den televizyon satınalan tüketicilere 60 gün boyunca Mega HD paket ücretsiz sunulacak olup, deneme süresi sonunda hizmet durdurulacaktır. Iç kurulum ücreti olan 30 TL D-Smart Teknik Servis tarafından tüketiciden tahsil edilecektir. Dıs kurulum; çanak, LNB, kablolama gibi ürün ve hizmetleri kapsamakta olup, istenildigi takdirde tüketiciye aittir. D-Smart aboneligi, sifre kartının üzerindeki sifre ile aktive ettirilecektir. Kampanya katılım sifresi, 01 Mayıs 2013 - 31 Temmuz 2013 tarihleri arasında geçerlidir. Ücretsiz deneme süresi sonunda devam etmek istemeyen müşterilerin, 7 gün içinde kullanımına verilen cihaz ve smart kartın eksiksiz ve çalışır halde, bildirilen D-Smart bayisine teslim edilmesi gerekmektedir. Cihaz ve smart kart mülkiyeti süresiz olarak D-Smart'a aittir, tüketicinin kullanımına verilir. D-Smart Uydu Alıcısı bireysel kullanım içindir, ticari amaçla ve toplu gösterimlerde kullanılamaz. Belirtilen ürün fiyatları diger kampanyalarla birlestirilemez. D-Smart kampanyalarda degisiklik yapma hakkını saklı tutar. HD veya 3D yayınların izlenebilmesi için televizyon ve diger ekipmanların HD ve/veya 3D uyumlu olması gerekmektedir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. D-Smart, ticari nedenlerle kanallarda, yayınlarda içerikte degisiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu kampanya yalnızca yeni üyeliklerde geçerlidir. 60 günlük deneme süresinin sonunda devam etmek isteyen müşteriler, o günkü güncel fiyatlar uzerinden seçtikleri paket üzerinden yayın almaya devam edebileceklerdir. Güncel fiyat listesi için www.dsmart.com.tr adresini ziyaret ediniz.
30 tl kurulum dışında bedava diyor?
seninkinde başka bir şey olmasın? Bir şey imzaladınmı?
30 tl zaten kurulum aktvsyon parası ödedim. 60 gün dolmadan 45.inci gün abonelği iptal ettirdim.
Şimdi olay şu beyler
bu adamlar reklamalarda insaları kandırıyor
2 ay bedava yalan
2 ay bedava kullamak için en az haberin olmadan 12 ay lık abone sınıfına dahil oluyorsun
cihazın kira bedelini alıyorlar
cihazı zamaında götürmezssen faturayı dayoylorlar, fatura kesildimi cihazı geri almıyorlar
ayrıca benim gibi aboneliğini zamanında iptal ettirenelere! abonelik iptal ücreti 95 tl dayıyorlar.!!!
-------------------------------------------
cihazı kurmaya gelen bayii personeli ile dialogum
hoş geldin
hoş bulduk
- ben Hocam sen bu cihazı kuruyorsun ama 2 ay sonra abonelği ben kapatttırım. çünki HD alıcı var üzerinde tvmin yani bu bura kalacakmı benimmi olacak
- eleman hayır beyefendi biz aboneliğiniz bitince cihazı gelip alıyoruz.
ben peki- ben halen kıllanıyorum ama arayıştayım
bu admalar bedava vermez vardır bi şey modundayım
2 ay sonunda beni bi kız aradı dediki beyefendi cihaız alın bayiye götürn, bende ne bayisi kuran adam biz alırız demişti. kzı bana direk götürmezssen fatura ederiz dedi. bende aboneliğimi devam ettirmediğim için artislik yapıyorsun şuan dedim. telefon kapandı kızın tavırları hiç hoşuma gitmedi.
neyse akşam hanım tv yi bi açmış bütün kanallar karartılmış yerel tvler hepsi bedava olanlarda
bende cihazı söküp kendi uydu alıcımı kullanmaya başladım. meğersem cihazı bize klitlemişler.
-
Citizen bunu yazdıvay amk bizde az kaldi baglaticaktik aktivastiyosyon ucreti vs dediler siktir cektim Zaten internette tonla dizi film sitesi var ac izle parali yayin gereksiz
Hocam kendine iyilik etmezsen kötülükte etme sakın bulaşma. ben iki gündür uyku felan kalmadı...
-
mataramasuko bunu yazdı
tüketici hakem heyeti
Zaten başka çarem yok.
-
şimdi birde internet için kapama açma ücreti alıyorlar 20 tl benim sözleşmemde yok öyle birşey diyorum zamanında ödeyin diyorlar dsmart harbi şerefsiz
-
Bu kan emici şirketlere osmanlı tokatı çakacak birisi olsa diyorum hep ama öyle birisi yok.
Olay sadece D-smart ile ilgili değil bunun gibi yığınla kan emici şirket mevcut kısaca telekominikasyon,banka, ve aklınıza gelebilecek şirketler hepsi birer sivrisinek.
Büyüklerden ses çıkmaz ise halk istediği kadar götünü yırtsın işler olduğu gibi yürüyecektir.
Türkiye sınırları içindeki Türk halkı bu ve buna benzer konularda sikilmeye mahkum edilmiş durumdadır. Kesin ve nettir kimse itiraz etmesin.
-
imzalamadığın veya telefonda taahhüt verdiğin bi nokta varsa sittin sene dönemezsin o yoldan.
iyi düşün ona göre başvurunu yap heyete. imza veya taahhüt yoksa kimse para falan talep edemez.
-
Haklı mücadelemin sonunda Faturayı iptal ettirmiş bulunmaktayım.