(Danışma) Mmorpg Charı Alacağım
-
Merhaba arkadaşlar ben bi mmorpg oyun için çar satın alcam reklam olmasın diye oyunu söylemedim size sorum şudur
Adam havaleyle alırım parayı diyor msn adresi ve telefon numarasını biliyorum(telefonu arayıp konuşmadım) çar için 60 lira bir değer biçmiş bulunmakta.
neticeye gelelim ;
Sonradan bir yamuk yapmaya kalkışır para aktarımı tamamlandıktan sonra çarı geri almaya çalışır mı ?
Böyle bi durumla karşılaşan var mı ?
Karşılaşıldığı takdirde emniyet güçleri adama ulaşabilir mi ?
Fikirlerinizi alabilir miyim hocam ?
-Edit büdüt: Metin2-
-
KafirImam bunu yazdı:
-----------------------------
Merhaba arkadaşlar ben bi mmorpg oyun için çar satın alcam reklam olmasın diye oyunu söylemedim size sorum şudur
Adam havaleyle alırım parayı diyor msn adresi ve telefon numarasını biliyorum(telefonu arayıp konuşmadım) çar için 60 lira bir değer biçmiş bulunmakta.
neticeye gelelim ;
Sonradan bir yamuk yapmaya kalkışır para aktarımı tamamlandıktan sonra çarı geri almaya çalışır mı ?
Böyle bi durumla karşılaşan var mı ?
Karşılaşıldığı takdirde emniyet güçleri adama ulaşabilir mi ?
Fikirlerinizi alabilir miyim hocam ?
-----------------------------hangi oyun olduğunu söyleseydin dostum. her oyunun farklı yapıda uygulaması vardır sanıyorum. yüzyüze görüşme imkanın varsa yüzyüze hallet işini eğer yoksa parasını aldıktan sonra çarı geri almaya çalışabilir sonuçta adamı tanımıyorsun dünyanın bin türlü hali var atar bi mail oyunun ilk sahibiyim çarım hacklendi falan diye geri alır. elinde sana sattığına dair bi ispatın var mı fatura ya da bunun gibi bişey sonuçta sen koşarsın peşinden başın ağrırı sonra 60 lira için değmez diyip vazgeçersin.
-
oyunu yazdım hocam..
havaleyle istiyor . bu durumda bi atm'den işlemi yaptıktan sonra aldığım fişi saklayabilirim heralde ?
-
yüzyüze olmadıkça kimseye güvenme,alır paranı kaçar karı kızla yer(sanki 1000$ yiyo :E) hattı kırar atar nerden bulucan bi daha :)
-
sro da ise, aracılık yapan siteler var. onlarla alabilirsin ki tavsiyem aynı şehirden bi çar alıp-satmandır. çok duydum havaleden sonra kayıplara karışanları. ben 2 kere çar sattım ama bizde yamuk olmaz. birini izmite sattım birinide izmir içi. adama güvenme meselesi bu hocam. yamuk yapma ihtimali var diosan hiç girme derim. metin2 ve knight sa hiç girme çünkü bu tür dalgaların en çok döndüğü mmporg oyunları bu ikisidir.
-
60 lira için peşine düşmeyeceğini düşünüp dolandırmaya kalkışabilir.
bir arkadaşım knight onlineın oyun parası (gb) satın almıştı 120liraya adam yarısını teslim edip kayıplara karışmıştı :D
onda da adı soy adı tc kimlik numarası vardı ama ne yapsam ne etsem dedi durdu sonra kaldı öyle
karakterin hesap bilgilerini al mailini değiştirebileceğinden emin ol ve hesap bilgilerini değiştirmen için neler gerekiyorsa iste doğum tarihi gizli soru vs.
eğer bunları veriyorsa sana sorun geri alabileceğini sanmıyorum.
ama güvence olması için telefonda iste derim en azından oda ne kadar güvencedir bilinmez ya neyse. -
Aracılık yapan bir site yoluyla alıyorum müridler ?
-
metin 2 için para vermen yazık o kadar diyorum.
world of warcraft varken bu tarz oyunlar tamamen zaman kaybı :|
-
metin 2 lvl 59 warrior ve lvl 32 olsa gerek warrior çarlarım var. 8 milyon yang değerinde itemleri var. 5 dolara bırakırım :) EvaTr ve kethudakarta. 2 sininde atları var eva nınki zırhlı. corum serveri :)
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------
metin 2 lvl 59 warrior ve lvl 32 olsa gerek warrior çarlarım var. 8 milyon yang değerinde itemleri var. 5 dolara bırakırım :) EvaTr ve kethudakarta. 2 sininde atları var eva nınki zırhlı. corum serveri :)
-----------------------------corum serveri ne hocam öyle bi server mı geldi :D + 61 üstü arıyorum
-
corum serveri ilk metin2 serverlarından :) türkiye serveri baya sonra açıldı. bu corum uk serveri oluyor :) metin2.co.uk ama bayadır girmediğimden olsa gerek karakterleri bulamıyorum. heralde kicklediler.