folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder (Danışma) Mmorpg Charı Alacağım

(Danışma) Mmorpg Charı Alacağım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar ben bi mmorpg oyun için çar satın alcam reklam olmasın diye oyunu söylemedim size sorum şudur

Adam havaleyle alırım parayı diyor msn adresi ve telefon numarasını biliyorum(telefonu arayıp konuşmadım) çar için 60 lira bir değer biçmiş bulunmakta.

neticeye gelelim ;

Sonradan bir yamuk yapmaya kalkışır para aktarımı tamamlandıktan sonra çarı geri almaya çalışır mı ?

Böyle bi durumla karşılaşan var mı ?

Karşılaşıldığı takdirde emniyet güçleri adama ulaşabilir mi ?

Fikirlerinizi alabilir miyim hocam ?

-Edit büdüt: Metin2-

O da yok.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

KafirImam bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhaba arkadaşlar ben bi mmorpg oyun için çar satın alcam reklam olmasın diye oyunu söylemedim size sorum şudur

Adam havaleyle alırım parayı diyor msn adresi ve telefon numarasını biliyorum(telefonu arayıp konuşmadım) çar için 60 lira bir değer biçmiş bulunmakta.

neticeye gelelim ;

Sonradan bir yamuk yapmaya kalkışır para aktarımı tamamlandıktan sonra çarı geri almaya çalışır mı ?

Böyle bi durumla karşılaşan var mı ?

Karşılaşıldığı takdirde emniyet güçleri adama ulaşabilir mi ?

Fikirlerinizi alabilir miyim hocam ?

hangi oyun olduğunu söyleseydin dostum. her oyunun farklı yapıda uygulaması vardır sanıyorum. yüzyüze görüşme imkanın varsa yüzyüze hallet işini eğer yoksa parasını aldıktan sonra çarı geri almaya çalışabilir sonuçta adamı tanımıyorsun dünyanın bin türlü hali var atar bi mail oyunun ilk sahibiyim çarım hacklendi falan diye geri alır. elinde sana sattığına dair bi ispatın var mı fatura ya da bunun gibi bişey sonuçta sen koşarsın peşinden  başın ağrırı sonra 60 lira için değmez diyip vazgeçersin.

çok uzakta uzak denizlerde...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

oyunu yazdım hocam..

havaleyle istiyor . bu durumda bi atm'den işlemi yaptıktan sonra aldığım fişi saklayabilirim heralde ?

O da yok.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

yüzyüze olmadıkça kimseye güvenme,alır paranı kaçar karı kızla yer(sanki 1000$ yiyo :E) hattı kırar atar nerden bulucan bi daha :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

sro da ise, aracılık yapan siteler var. onlarla alabilirsin ki tavsiyem aynı şehirden bi çar alıp-satmandır. çok duydum havaleden sonra kayıplara karışanları. ben 2 kere çar sattım ama bizde yamuk olmaz. birini izmite sattım birinide izmir içi. adama güvenme meselesi bu hocam. yamuk yapma ihtimali var diosan hiç girme derim. metin2 ve knight sa hiç girme çünkü bu tür dalgaların en çok döndüğü  mmporg oyunları bu ikisidir.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek

60 lira için peşine düşmeyeceğini düşünüp dolandırmaya kalkışabilir.
    bir arkadaşım knight onlineın oyun parası (gb) satın almıştı 120liraya adam yarısını teslim edip kayıplara karışmıştı :D
    onda da adı soy adı tc kimlik numarası vardı ama ne yapsam ne etsem dedi durdu sonra kaldı öyle

karakterin hesap bilgilerini al mailini değiştirebileceğinden emin ol ve hesap bilgilerini değiştirmen için neler gerekiyorsa iste doğum tarihi gizli soru vs.
    eğer bunları veriyorsa sana sorun geri alabileceğini sanmıyorum.

ama güvence olması için telefonda iste derim en azından oda ne kadar güvencedir bilinmez ya neyse.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

Aracılık yapan bir site yoluyla alıyorum müridler ?

O da yok.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

metin 2 için para vermen yazık o kadar diyorum.

world of warcraft varken bu tarz oyunlar tamamen zaman kaybı :|

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

metin 2 lvl 59 warrior ve lvl 32 olsa gerek warrior çarlarım var.  8 milyon yang değerinde itemleri var. 5 dolara bırakırım :) EvaTr ve kethudakarta. 2 sininde atları var eva nınki zırhlı. corum serveri :)

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

kartalkethuda bunu yazdı:

metin 2 lvl 59 warrior ve lvl 32 olsa gerek warrior çarlarım var.  8 milyon yang değerinde itemleri var. 5 dolara bırakırım :) EvaTr ve kethudakarta. 2 sininde atları var eva nınki zırhlı. corum serveri :)

corum serveri ne hocam öyle bi server mı geldi :D + 61 üstü arıyorum

O da yok.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

corum serveri ilk metin2 serverlarından :) türkiye serveri baya sonra açıldı. bu corum uk serveri oluyor :) metin2.co.uk ama bayadır girmediğimden olsa gerek karakterleri bulamıyorum. heralde kicklediler.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
Toplam Hit: 1496 Toplam Mesaj: 11