folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Darbecileri Yargılamakta Nerden Çıktı?



Darbecileri Yargılamakta Nerden Çıktı?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    sağ - sol , laik - türbancı , kürt - türk vb vb N tane iç çatışmanın ardında , bu darbeyi yaptıran dış güç vardır . Bu gücün adı ABD dir . ABD ve başta israil olmak üzere müttefiklerinin herkese malum olduğu gibi Türkiye üzerinde çıkarları vardır, Türkiyenin kaynaklarında gözleri vardır. Türkiye kuşatma altındadır. Bu kuşatmadan kurtulamaması hatta bu istilaya direnememesi için sürekli kendinle uğraştırılmalıdır.

    Bugün laikçiyim diyende bu amaca , türbancıyım diyende aynı amaca hizmet eder. Aynı şekilde darbe taraftarı olan da karşıtı olanda...Seni 30 sene geriletmek içi, karşıkarşıya olduğun tehlikeyi görmemen için herzaman bu iç çatışmayı destekleyecekler. En başta ülkenin başına atadkları işbirlikçi hükümet - AKP hükümeti şu anda - amaçsız gerilimin tarafıdır.  Ülkeyi daha da zayıflatmak kendini istilaya karşı savunamaz hale getirmek  ile görevlendirilmiştir. 

    Darbe yapanlar yargılanmalıdır ancak bugün ve geçmişte kendi toplumuna karşı başka birşeyin yanında içinde yer alanlar idam edilmelidir. Sağcısı solcusu dincisi dinsizi hepsi , bu iç çatışmaları destekleyen her salak , aptal değilse işbirlikçi - haindir . 


    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 5966 Toplam Mesaj: 62