Deep Freze Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Arkadaşlar sistemımde deep freeze kurulu ve etkin durumda dun indirdiğim filmi rardan çıkartıp rarlı dosyalarını sıldım çıkan dosyayıda  ağdaki  başka bir bilgisayara yolladım sabah bilgisayarı açtım geri dönüşüm kutusunda dunku  filmin rarlı dosyaları duruyor neden silinmemiş olabalir?

Ve  başka bir sorunda msn hata kodu veriyordu  dun gerçi bugün tek seferde sorunsuz açtım ama yarını biliemem Yani sonuç olarak deep freeze atlatabilecek bir virüs yemiş olabilir miyim

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    bilgisayar alanında herşey olabilir.. Kim bilir belki bir virus belki deepfreeze in bir açığı

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    legion_of_doom bunu yazdı:
    -----------------------------
    bilgisayar alanında herşey olabilir.. Kim bilir belki bir virus belki deepfreeze in bir açığı
    Sonuç olarak bende bir hata yok dimi sorun tamamen pc ve deep freze arasında peki bunu daha once yaşayan veya yardım edebielcek olan yada onerisi olan herseye açığım

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Deep Freezenın kullanım Süresi dolmasin?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı:
    Deep Freezenın kullanım Süresi dolmasin?
    Herhangi  bir uyarı almadım ama büyük ihtimalle süresiz full

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    Deep in üstünde çarpi simgesi yoksa aktif demektir arkadaşin dedigi gibi lisans i bitmiş olabilir

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    bychaos bunu yazdı:
    Deep in üstünde çarpi simgesi yoksa aktif demektir arkadaşin dedigi gibi lisans i bitmiş olabilir
    deep freze aktif zaten

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

yeni  çözüm önerileri aranıyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    virüs olabilir sabah bende bi sorunla karşılaştım bendede deepfreez aktif olmuyordu en son format attım geçti tabi format en son çözüm bide umarım deepfreezi virüs ve hackar lara karşı kullanmıyosundur çünkü onlara pek yaramaz ben performansı sabittutmak için kullanıyom geçici dosyalar felan işte bide arada kuzenlere veriyom onlar bozmasın diye

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    bambam66 bunu yazdı:
    virüs olabilir sabah bende bi sorunla karşılaştım bendede deepfreez aktif olmuyordu en son format attım geçti tabi format en son çözüm bide umarım deepfreezi virüs ve hackar lara karşı kullanmıyosundur çünkü onlara pek yaramaz ben performansı sabittutmak için kullanıyom geçici dosyalar felan işte bide arada kuzenlere veriyom onlar bozmasın diye
    Ya bende virüs ve perfonmans için kullanıyorum ama 2 gundur kendını kaybettı nedne böyle bunu merak ediyorum

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek
    deep freeze eğer yerel  disklerin ikisindede kurulu ise kalmaz d:  de yoksa kala bilir çünkü  disklerin geridönüşüm alanı var o da ortaktır

I know me you know you.......
Toplam Hit: 1693 Toplam Mesaj: 11