Deep Freze Yardım
-
Arkadaşlar sistemımde deep freeze kurulu ve etkin durumda dun indirdiğim filmi rardan çıkartıp rarlı dosyalarını sıldım çıkan dosyayıda ağdaki başka bir bilgisayara yolladım sabah bilgisayarı açtım geri dönüşüm kutusunda dunku filmin rarlı dosyaları duruyor neden silinmemiş olabalir?
Ve başka bir sorunda msn hata kodu veriyordu dun gerçi bugün tek seferde sorunsuz açtım ama yarını biliemem Yani sonuç olarak deep freeze atlatabilecek bir virüs yemiş olabilir miyim
-
bilgisayar alanında herşey olabilir.. Kim bilir belki bir virus belki deepfreeze in bir açığı
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------
bilgisayar alanında herşey olabilir.. Kim bilir belki bir virus belki deepfreeze in bir açığı
Sonuç olarak bende bir hata yok dimi sorun tamamen pc ve deep freze arasında peki bunu daha once yaşayan veya yardım edebielcek olan yada onerisi olan herseye açığım -
Deep Freezenın kullanım Süresi dolmasin?
-
h2run bunu yazdı:
Deep Freezenın kullanım Süresi dolmasin?
Herhangi bir uyarı almadım ama büyük ihtimalle süresiz full -
Deep in üstünde çarpi simgesi yoksa aktif demektir arkadaşin dedigi gibi lisans i bitmiş olabilir
-
bychaos bunu yazdı:
Deep in üstünde çarpi simgesi yoksa aktif demektir arkadaşin dedigi gibi lisans i bitmiş olabilir
deep freze aktif zaten -
yeni çözüm önerileri aranıyor
-
virüs olabilir sabah bende bi sorunla karşılaştım bendede deepfreez aktif olmuyordu en son format attım geçti tabi format en son çözüm bide umarım deepfreezi virüs ve hackar lara karşı kullanmıyosundur çünkü onlara pek yaramaz ben performansı sabittutmak için kullanıyom geçici dosyalar felan işte bide arada kuzenlere veriyom onlar bozmasın diye
-
bambam66 bunu yazdı:
virüs olabilir sabah bende bi sorunla karşılaştım bendede deepfreez aktif olmuyordu en son format attım geçti tabi format en son çözüm bide umarım deepfreezi virüs ve hackar lara karşı kullanmıyosundur çünkü onlara pek yaramaz ben performansı sabittutmak için kullanıyom geçici dosyalar felan işte bide arada kuzenlere veriyom onlar bozmasın diye
Ya bende virüs ve perfonmans için kullanıyorum ama 2 gundur kendını kaybettı nedne böyle bunu merak ediyorum -
deep freeze eğer yerel disklerin ikisindede kurulu ise kalmaz d: de yoksa kala bilir çünkü disklerin geridönüşüm alanı var o da ortaktır
Toplam Hit: 1693 Toplam Mesaj: 11