Dershane Önerileriniz.?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Nisan/2006
    Homo

    c0der bunu yazdı:
    -----------------------------

    bu işin dersaneyle alakası yok hocam iş sende biter arkadaşın dediği gibi

    adamlar dersleri hızlı hızlı anlatır geçer ofis soru çözüm cart curt hikaye

    ya dersaneye gitmicen 1 sene eve kapancan hatim etçen yada dersaneye gidecen

    benim bildiğim fem de kızlı erkekli karışık yani haremlik selamlık değil hem sınıflarda en fazla 10 öğrenci falan oluyor rahat olur

    bir sınıfta 10 kişiden fazla insan olduğunda bişey anlaşılmıyor

    hacı hoca dersanelerin tek güzelliği fiyatta indirim yapıyor olmaları femde yapmazlar büyük ihtimalle

    ama körfez de yaparlar 2011 yılında 1000 liraya körfeze yazılan adamlar vardı...

    diyeceğim dersaneye çok para verme hocam...


    -----------------------------

     

     

    hocam feme bi daha gitmiyecem ama yanlisi duzeltiyim

     

    fem karisik degil sadece ozel fem haric ozel femde 12 bin filan

    normalde siniflar 20 kisiden fazla femde tabi ozelde degilsen...

    bide normali en ucuz buyuk dersane ben gecen sene 2 bine kayit oldim fem bilimleri 7 bin istedi kadikoyde


    Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Aralık/2009
    Erkek

    GoldenBoy bunu yazdı:
    -----------------------------

    Hocalar Birey Dershanesiyle Anlaştım Kaydımı Oraya Yaptırcam. Adamlar Resmen Diyo Ders Çalışcaksın çokta samimiler 


    -----------------------------

    Ne kadara anlaştın Hocam ? Bildiğim kadarıyla normallerin üzerinde Birey. Trabzon'da 4.000 TL üzeri..


    Kendine İyi Bak ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2011
    Erkek

    hepsi aynıdır iş sende bitecek.Dersane ilgilenmez laf edersin ilgilenir çok sıkıyolar der bıkarsın.Ödev verir biri yapmazsın biri ödev vermez ama sen sorumluluk sahibisindir vs.. Ama bana sorarsan feme git.Fem kaynaklarından gerisi hikayedir..( fdd,den bilimleri,birey gereksiz yere kasar.. )


    ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Haziran/2009
    Erkek

    hoca iş sende bitmiyor. seni eğiten adamlar da önemli.. sen ne kadar kendini yırtarsan yırt, her sorunun daha kolay bir çözümü, formülü, mantığı illa ki oluyor ve bunu da deneyimli hocalar tarafından öğrenmen senin faydana. yoksa tüm soru bankalarını hatim etsen bile zaman sorunu yaşayabilirsin, sistemsiz çözüm yapabilirsin vs vs. temelsizliğinden yakınıyorsan dershaneye gitmen faydana olacak çünkü anlaşılan okuldaki eğitimden hoşnut değilsin. dershane için sadece isim olarak değil içindeki öğretmen kadrosu olarak değerlendirmen iyi olacaktır. arkadaşlarından bilgi edin bu konuyla ilgili. bizim buradaki sınav, sizin fen bilimlerinden iyi olabilir ama bu her sınavın her fen bilimlerinden iyi olacağı anlamına gelmiyor. şimdiden kolay gelsin, başarılar :)


    # birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Şubat/2010
    Erkek

    Hocalar Konuyu Düzelteyim.

    Şimdi ben meslek lisesi mezunuyum temel kocaman bir 0 sıfır. Benim işin ehli insanlarla sıkı birşekilde biraz argo olacak ama gece gündüz it gibi çalışmam lazım günlük sadece kendime 2  saat ayırcam haftanın 6 7 günü çalışmam gerekiyor.
    Final dershanesine gittim adamlar tamamen işi ticarete dökmüşler. 3.500tl'den 2200tl'ye kadar indirler biz yok dedikçe iniyor. öğretmen kadrosunu sordum kaç yıllık hoclarınız var.? tecrubeleri nelerdir.? adam stajyer öğretmen getirmiş 500tl ye çalıştırıyor sanki :)

    3 Arkadaşız. Diğerlerinin Tavsiyesi ile Birey Dershanesine Gittik. darkroques61 hocam dediğin gibi normal fiyatlar 3.500 4000tl 3 kişi kayıt olcaz Artı durmumuzu anlattık oranın sorumulusuda dedi böyle bi yerde benim öğrencilerden 3000tl 400tl almam imkansız buranın durumu belli. Ben 2.200tl'ye anlaştım. adamlarda resmiyet yok hocalarla hemen arkadaş olduk :) adamlar resmen diyo burası geyik yeri değil gelen adam ders çalışmaya gelicek. Hatta verilen ödevi yapmadığında Derse Almıyorlar. birebir etüt var. Dershane kalabalık değil gayet güzel loş bi ortam sınıflar 14 16 kişilik. max 18 kişi. Uzun lafın kısası iş hem bende hemde dershanede bitiyor. Benim bilgim sıfır. tamam belki öğrenirim ama bu çok büyük bir zamanımı alır.


    Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Haziran/2009
    Erkek

    @GoldenBoy Gebze'de ki Birey Dershanesi'nin binası çük kadar birşey. Koridorda iki kişi yanyana yürünmüyor, yazın içeride oksijen yetersizliliği olur kesin.

    Eğitimini bilmiyorum ama ben arkadaş gibi hocaları sevmem genelde resmi olacak, ciddi olacak, kravatlı ve limon kolanyalı olacak :p Çünkü dershaneye gittiğim zamanlarda gözlemlediğime göre hoca t,şak olursa sınıftada t.şak oluyor, iki üç tane burjuva dallamasıda sik kırığı gibi espiriler yapıyor, iki tane burjuvazi kızı gülünce de kaynıyor gidiyor. Ders sonunda 2 soru çözmüş olarak tenefüse merhaba diyorsun.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Temmuz/2009
    Erkek

    Sen dershaneyi içindeki ders çalışma ateşini sürekli yanık tutan biryer olarak düşün geleceğini düşün doğru bir şekilde çalış yeter.Bu kadar kafa yorma en iyi dershaneye git adam gibi çalışma birşeye yaramaz.Şu an çok hevesli görünüyorsun ilerde sıkılırsan o zaman işler hiçte iyi olmaz senin için.Konuları düzgün bir şekilde anladıktan sonra bol bol sorularını çöz yeter.İlla bir konuyla alakalı 10 tane test çözmen gerekmezde.Zaten bunları biliyor olman lazım benimkisi laf kalabılığı.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Şubat/2010
    Erkek

    CasTeaL Hocam hocalar takım elbiseli kravatlı bitek limon kolonyası eksik :P onuda Ben hallederim :) hocalarda disiplin var. dediğin gibi 2 tane it dersin düzenini bozarsa ben tahammül etmem bikaç saat sonra hep beraber eve gitcez.? ben o itlik yapanları adam ederim..

    hocam dyrnade  haklsın. ben ilk defa bu sene bukadar azimliyim çünkü kazanmak zorundayım gece gündüz ders çalışmam gerekiyor tahminen bu hafta internet hayatım bitmiş olcak :) elveda css jquery php :) yemicem işmicem Derslere Abancam :) dayıcam kutsalı  


    Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
Toplam Hit: 3104 Toplam Mesaj: 29