Dgs 2007
-
arkadaşlar bugun dgs sınavı vardı malum bilenler bilir çünkü pek fazla kimsenin haberi olmaz bu sınavdan ama alakası olanlar için çok önemlidir o yüzden öyle dedim.
giren arkadaşlar varsa mat ve türkçeyi değerlendirebilirmi ya ben mat tan 6 boş bıraktım ama gerisini de sallamadım yani türkçenin ed hepsini işaretledim 15 yanlış çıkar ondanda işte
bana göre mat diğer yıllara baya zordu ne diyosunuz bu konu hakkında çok merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim .
-
valla hocam ben mattan 20 soru bıraktım tr yıde full yaptım matematık kolaydı da yetısmedı oole pek zor yoktu
-
okul puanın kac gelecek hoca??
Not ortalamnan kac?
Önemli olan sınav sonucları değil okul puanı..
-
Ben önceki senelerde girmiştim DGS ye ve kazanmıştım. Mezun bile oldum:) Darısı başınıza
-
hocam okul puanım 75 ile 80 arası değişebilir işte o civarda yani
-
bende girdim bakalım hayırlısı mat fena değildi türkçede kolaydı matta gerçekten kasan bi kaç soru vardı a gurubunun 22. sorusu yanlıştı galiba şıkları falan değiştirdiler bi ara bakalım biraz süredfe problem oldu bende ama hayırlısı...
okul puanını iyi bekliyorum 70 civarı falan ...
inşallah hepiniz başarılı olursunuz...
-
valla hocam bana gelse gelse 62 gelir ama ben ozel okul dusunuyom ne dıyonuz gırebılırmıyım en dusuk sectıgım yer kıbrıs oda 207 puanı var
-
-
30 sayısal net 65 sözel net 62 de okul puanı gelse dedım kı bu en kotu ıhtımaller hocam 215 puan dedı
-
walla 80 80 işaretledim ama daha şimdiden iki yanlış çıktı aklımda kalanlar.
bakalım nolcak.
-
aramızda tasarı dan arkadaşlar vrmı hiç ben kadkıköy deydim bu yıl