folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder DGS Hakkında ?

DGS Hakkında ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    mrb muridler ben bu sene 2 yıllık üniye basladım ama kafaya koydum DGS ye girip bilg. muhendisi olmak istiyorum.Bu DGS sistemi nasıl işliyo? Neler yapmam lazım? Kontenjanı ne kadardır kazanma şansım nedir ? Bilgisi ve deneyimi olan arkadaslardan yardımlarını bekliyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

aga dikey geçiş kontenjanları her üniversitenin her bölümünün farklıdır..normlade 3-4 kadar bişe..

80 mat 80 türkçe  öss-1 konularından sorular var..bilgisayar okuyosan yerleşmen için gerekli rakamları söylüyorum..

en az 75 mat  en az 40-45 türkçe netleriyse girersin:Dtranskriptin de iyi olması gerek:D

sınav kolaydır kazanması zordur..başarılar

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    eyw hoca herkes zor diyo ama bu seneden baslarsam inş kazanırım :) toplam kac soru var ? kac mat kac türkce ve de kaç tercih yapabiliyorum?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

önce üniversite birincisi ol...

özellikle 2 yıllıkda birinci olmak cok kolaydır, biraz kassan 2-3 proje yapsan yeter...

sonrası kolay, girer kazanırsın...

3+2=x ise x kactır soruları var :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    birinci olana öncelik veriyolar sanırım dimi rene hocam? istedikten sonra yapılamıcak bişi yok diye düşünüyorum :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

birinciye öncelik derken şöyle oluyo ..

dgs  hesaplamalarına falan şimdiden düşünme ama bunu bil .. okl puanın çk etki ediyo okl birincisi olursan direk okl dan 80 puan geliyor. Rene hocamın dediği gibi birinci olmak kolaydır . biras kas yeterki ;) ortamdı karı kızdı falan düşünme sen bi git hele müh. orda öttürürsün.. benim bu sene bitti okl da dersler koaly die sallamadık yata yata bitirdik ama okl puanı götümüze girdi :)

dgs dende 73 mat 35 falan türkçe yaptım net ama tercihler müh. di olamadık bişiler sınavu kafana takma sorular kolay. bizim gibi sonradan keşke deme bu sözleri dikkate al hocam .. iyi çalışmalar :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek
    aynen bende okulda takmadım bana okuldan 69 puan gelio benim istedigim bolume girmem için 75 soz 68 say gibi bir sey yapmam zorunda oldugunu hesapladım :|
    aqzına ettigim bolumunu nereden sectiysem devlet universitesi olarak birtek istanbul universitesinde var :( taban puanıda 275.140 gibi birsey
    ama ben yinede kasıyorum inş. başarıcam

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

önce üniversite birincisi ol...

özellikle 2 yıllıkda birinci olmak cok kolaydır, biraz kassan 2-3 proje yapsan yeter...

sonrası kolay, girer kazanırsın...

3+2=x ise x kactır soruları var :)

rene abi okul birincisi ol dionda olcak adam var olamıcak adam war..mesela ben olamam :D

yaklaşık ne kadar bi ortalamamız olması lazm taban olarak , bnde seneye kasıcamda bi bilgim olsn istiyorum ??

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    toplam kac soru var ? kac mat kac türkce ve de kaç tercih yapabiliyorum?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

önce okuldan not ortalaman en az 3,5 olması lazım 4 üzerinden ondan sonra türkçeyi herkes yapıo matematiğe yüklen belki bi ihtimal kazanma şansın olabilir.

ha şunu da söyliim.Okul birincisi de olmak yetmio bi dünya okul birincisi açıkta kaldı.Yani bölüm bil.müh. işletme felan olsa şansın birazdaha fazla ama bil.müh dgs kontenjanları bi üni için en fazla 2-3 oluo du bizim zamanımızda belki şu an kontenjan artmıştır.Sıkı çalış inş.girersin bi yerlere....

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

streetw1se bunu yazdı:
    toplam kac soru var ? kac mat kac türkce ve de kaç tercih yapabiliyorum?

80 matematik 80 türkçe sorusu var.

8 tercih yapabiliyosun

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
Toplam Hit: 1093 Toplam Mesaj: 11