Digitürk İnternet
-
az önce aradılar. 60 liraya sınırsız paket. modem digitürk cihazı canağı ve kanallar filan bedava dedi. yalnız 24 ay tahattut var her zaman ki gibi :)
daha önce digiturk net diye bişi duymadım gogıldan bakayım dedim. 3-5 site çıkıyor ama ana sitesine bakıyorum bişi yok :/
bilen duyan var mı içinizde? duydunuz mu siz yada aradılar mı sizi de ?
-
Bedava Lig TV Tahribatta İzlenir.Özelden ulaşabilirsin. ;)
-
Şu an için öyle bir şey ben de duymadım. Bu aralar çok fake işlem yapmaya başladılar. Dikkatli olmak lazım.
-
Digiturk net değil Superonline'dır o. Superonline Digiturk hediye ediyor..
-
darkroques61 bunu yazdı
Digiturk net değil Superonline'dır o. Superonline Digiturk hediye ediyor..
halla halla :/ hatunun superonline sözünü ettiğini duymadım ama
http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=45&d=digiturk-sampiyonlar-paketi&t=4
sanırım kampanya bu ama hatun 59.90 dedi :/
neyse 24 ay tahattüt verip onlara mahkum olmaya gerek yok
Kreyzi tarafından 09/Şub/13 16:57 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Sabit telefon hattı zorunludur.. (Diyo)
Sikerim alayınızı amına koduklarımın. Kullanmıyorum sabit telefon falan. Siz diyosunuz ki sabit telefon kullanın biz sizi sikelim lütfen. Ben de diyorum ki siz beni sikemezsiniz ben sizi sikerim sabit telefonum yok asla da almam...
Ben size para kazandırıyorum siz bana değil. Siz kalkıp bana onu bunu şunu mebur tutamazsınız. Asıl ben sizi mecbur tutarım şunu vercen bunu vercen diye.
Bulmuşunuz Türkiye gibi amk geri kalmış ülkesini, cahil/combalak halkını, sokayım da sokayım diye uğraşıyosunuz.
Siktirin gidin alayınız... Sülalenize satın o amk paketlerini...
-
Sayın kazasker kardeşim o cahil-combalak ikilemesinin telif hakkı bana aittir, lütfen kullanınca parantez içinde nickimi yazınız...
-
SDANACI bunu yazdı
Sayın kazasker kardeşim o cahil-combalak ikilemesinin telif hakkı bana aittir, lütfen kullanınca parantez içinde nickimi yazınız...
Pardom amil bey halkısın.
Bu ikilemi güzel Türkçemize kazandıran naif kişiye haksızlık etmek istemeyiz cemaat olarak :))
-
Teşekkürler mürit :)
-
göte sürecek aklı olan dijitürke bulaşmaz, hatta google'da dijitürk diye aratmaz bile sitesine girmek bi yana