Discovery Kamera Sorunu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Güncelleme den sonra kamera kısayollu silindi kamerayı açtığımda ise "kameraya bağlanamıyor" hata veriyo format atmayi denedim fakat sonuç alamadım ne yapmalıyım ?

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MorganBlacK
    MorganBlacK's avatar
    Erkek

General mobile forumlarında kameranın apksi vardır elbet root explorer ile sil kendininkini sonra eğer bulabilirsen o apk yi bul sistem klasörlerinde tüm apkların bulunduğu bi klasör var onu at oraya yeniden başlat belki bi çözüm olabilir

Osuranın karşısında sıçmazsan götü yok derler.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

ne guncellemesi ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Güncellemeyi geç yaptım ben ama duyduğum kadarıyla yeni bi sürüm daha geliyo sunucular kapali şu an :|

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

4 GB : http://www.mediafire.com/?yq88v1fj3xuho5u

16 GB : http://www.mediafire.com/download/5vlbsgxbcsl8s29/GN_Camera.apk

Telefonun hangi modelse ona göre camera.apk'yi indir hocam sonra Rootexplorer veya Root erişimi Olan bi Dosya yöneticisi ile System/App Klasörüne kopyala Rootexplorerdan Kopyalanan dosyanın üzerine gel Permisson Basıp Dosyanın İzinlerini RW-R-R olarak ayarla.

mkyb tarafından 05/May/14 22:02 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sasalil
    sasalil's avatar
    Erkek

bendede bir süredir yeni sürümü kontrol et dediğimde bi süre 'konrol ediliyor' deyip sonra ağ hatası veriyor..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    sasalil bunu yazdı

bendede bir süredir yeni sürümü kontrol et dediğimde bi süre 'konrol ediliyor' deyip sonra ağ hatası veriyor..

Sunucular şuanda kapalı o yüzden...Kitkat güncellemesinin Haziran başlarında verilmesi bekleniyor.Şuan test aşamasında.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sasalil
    sasalil's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    sasalil bunu yazdı

Sunucular şuanda kapalı o yüzden...Kitkat güncellemesinin Haziran başlarında verilmesi bekleniyor.Şuan test aşamasında.

eyvallah hocam güzel haber. merakla bekliyorum..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

her ağ hatası verdiğinde sanırım yeni sürümü hazırladıklarında oluyor.

demekki haziran ayında gelecek güncelleme için yine ağ hatası diyor merakla bekliyoruz.

bende bütün güncellemeleri yaptım ama hiç kamera hatası vermedi. ilginç

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pasific
    Pasific's avatar
    Erkek

Rom atın kurtulun. Xperia c v4.0 attım kafam rahat..

qwerty123
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Toplam Hit: 1239 Toplam Mesaj: 11