Dizüstü Bilgisayar(Yardım)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ulutoyun
    Ulutoyun's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ocak/2010
    Erkek

    Tüm tarikata selam olsun.

    Daha önce hiç dizüstü bilgisayar kullanmadım,masaüstü bilgisayarda da donanım bilgim kulaktan dolmadır.Bu aralar yeni bir makina almayı düşünüyorum.Bilgiğim tek birşey var o da alacağım makinanın i7 olacağı.Vatan'ın sitesinde dolaşırken şunu gördüm indirime girmiş anlayan arkadaşlar bir yorum yapabilirler mi alınır mı alınmaz mı yada ne alınmalıdır bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

    http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti640a-core-i7-640m--2.80ghz-8gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-2048mb-gt420m-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50727


    Ayağın topal olsun yüreğin olmasın lenk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thewhitewizzard
    Thewhitewizzard's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Şubat/2011
    Erkek

    aynı makinanın 6gb ram'e sahip olanını yaklaşık 2 ay önce aldım kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.


    sabır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Nisan/2007
    Erkek

    Hocam öncelikle şunu söylemek istiyorum, dizüstü bilgisayar alırken ne için aldığını düşünerek almalısınız. Standart ofis uygulamaları için çok pahalı bir bilgisayara para vermek gereksizdir. Ama ben oyun oynarım, ağır programlar çalıştıracağım derseniz, ona lafım yok :)

    Şimdi burada dizüstü bilgisayarlar ile alakalı bir arbede çıkarmak istemiyorum ancak, ben ASUS markasından bir bilgisayar almanı öneririm. Casper markasından memnun olmayan çok kişi duydum, sonra başın ağrımasın. Dizüstü bilgisayar alırken, alacağın modelin özelliklerine dikkat ettiğiniz kadar markası ve servis ağına da dikkat etmeniz gerekir. Casper'in Türkiye'de servis ağı çok yaygın ama çok kaliteli bilgisayarlar üretmiyorlar. Başı ağrıyan çok kişi duydum.

    Ben belirli bir model önermeyeceğim, zira ne amaçla dizüstü bilgisayar aldığınızı veya fiyat limitinizi bilmiyorum. Ancak marka olarak ASUS firmasını önerebilirim. Hangi bilgisayarı alacak olursanız olun, şimdiden hayırlı olsun.


    Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 1007 Toplam Mesaj: 3