folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Doğu Akdeniz Üniversitesi Hakkında (Kıbrıs)



Doğu Akdeniz Üniversitesi Hakkında (Kıbrıs)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    tek duyduğum burdan bimden 20 kuruşa aldığın su 3 tlymiş. doru yanlış bilemem. gel izmire ekonomiye oku.seneye teleferiği de yapacaklar heral. binersin.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------

    ya haci universite dunya 1. olsa nolur ya o kadar guzeldi de sen naptin 3 senede bi yol kat edebildin mi ? tamamen kiside bitiyor bence kendi fikrim turkiyede cok daha iyi universitede daha az masrafla okuyabilirsin ha benim aylik 2bin tl gelirim diyorsan o zaman baska ama yoksa kardes turkiyedekiler her zaman daha iyidir.


    -----------------------------

    sen beni napıcaksın.Mezun olanlara bak.İstanbulda aynı parayı aydın üniversitesine vereceğine, kıbrısta daü'ye ver.Türkiyedekiler neye göre daha iyi ? dünya çapında diploma konusunda daü'nün diploması ingilterede ve ingilterenin diplomalarının geçtiği her yerde geçiyor.odtü'nün bile katıldığı yarışmada robotx konusunda bizim okul 1. oldu.

    Fizik hocası var omar mustafa diye.Filistinli adam.Adama olimpiyat soruları geliyor matematikten.Türkiye'den tek bu adama geliyor.Odü falan filan değil.Yada matematik bölümü değil fizikçiye.Tam hangi matematik birliğidir nedir unututm ismini.Fakat odtü mezunu ve 13 sene odtü'de hocalık yapmış.

    Bölümde javacı hoca vardı oda dünya çapındaydı gitti.Gönderdiler daha doğrusu.Yeteri kadar puan alamadıysan gelecek durumunda varsa eğitim konusunda çok iyidir.Diplomayı aldıktan sonra çoook rahat eder.Ki sadece abet diploması bile fark açar. %50 devlet üniversitesi.Falan filan.

    --

    ctp (rum yanlısı aprti) 10 senede mahfetmeye çalıştı çünkü Türk yanlısı parti (ubp) nin gözbebeğiydi.Son 3 senede mahfoldu ama şimdi toparlıyorlar yine ubp geldikten sonra.Rektör falanda sağlamlaştı.

    Konu az masrafla okumak değil.Adama verdim para kısmını durum ortada.Üniversitenin eğitim durumu belli.İlla araştıracaksanız akademik şekilde araştırın.Bilenlere sorun.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2011
    Erkek

    ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim kıbrıs macerası başlamadan bitmiştir benim için :))


    Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 1870 Toplam Mesaj: 14