Dolandıcık Davası
-
sa arkadaşlar ben web tasarım yaparım... bir adam bende site açmamı söyledi flaschas gib beni yönlerdirdi işte şöyle yap scripti böyle yap scripti 10 gün uğraştım ön ödememi 30 tl aldım artık bu işleri bırakmak istedim karı yokk...
adam gitmiş bana dava açmış dolandırıcı die adam sabahtan bana paramı yolla dior bende önödeme kapora diorum gitmiş beni mahkemeye vermiş ne yapayımm?
-
adamın sana para verdiğine dair
sms,log,screenshot,makbuz,fatura,fiş benzeri bişey varmı
-
her halukarda haksız kazanç olduğu için sakata geleceksindir çünkü vergi levhan var mı ? fiş fatura kestinmi ? kapora kapsamındamı aldın adamdan ön ödeme alıp vermediysen adam haklı ya işini yapacaksın ya parasını vereceksin banka havle dekontu bile delil kabul edilir ne karşılığı aldın diye ?
Not: 30 tl için de kimse dava açmaz parsını geri veresin diye blöf yapıyor olabilitesi yüksek -
sen olsaydın blöfmü yapardın doğru söyle...
-
ya dava açarken vereceği harç avukat parası 30tl yi katlar böyle am... pw.. in biri bi dolandırıcı banada denk geldi ama tam olarak böle deil nese sen para aldııını inkar et belge melge yoksa sonracığıma seni daava ettiği yalansa kayda al sonra şantaj mantaj yaparsada git bana böle böle iftira etti die davaa aç hatta sana para verdiğini kanıtllayamassa sen ona daha daşşaklısından tazminat davası açarsın bırak dava etsin seni hatta deki telefonra beni bi hafta içinde dava etmessen ben seni dava edicem kanıtlayamassan gene dava etçem de çok uraşmak istersen git barodan bul bi avukat vesselam
-
hocam zaten msnde bana şantaj,terbiyesizlik,ahlaksızlık ediyordu ama ben sesimi etmedim neden çünkü konuşamalrı kayıt ettim anası... :D bu sefer o haksız yere düşer + dekontu kayıp etmiş bana dediki dur dekontu sana skyter den tarayıp yolliyim yollamadı vede bu sefer ahlakı yumuşadı:D ama bu sefer ben ona açtım walla:D arkadaşın lafları aklımı aldı valla hela olsun süpersin... zaten bende ööle düşünüyordumm:D
-
madem bırakıcaksın adamın parasını niye aldın ? resmen dolandırıcılık bu parayı almışsın sonrada diyon bırak mak istiyom karı yok
-
karatahta'ya bir danış :F
-
İdam ettir onu :| 30 lira için dava açmaz. Harç parası ondan daha fazla.. :/ hiç uğraşmaz. BLÖF!
-
ohhhbe içim rahatladı amq
-
30 TL anca adliyeye taksiye yeter. ;)
Toplam Hit: 1573 Toplam Mesaj: 11