Dosya Yönetimini Nasıl Yapıyorsunuz?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2015
    Erkek

    Windows 10 kullanıcıları, dosya yönetimini nasıl yapıyorsunuz?

    okul ile alakalı içerikler için harddiske ayrı bir klasör açtım. 2020 güz dönemi, 2021 bahar dönemi gibi ayrı alt klasörler açtım. bunlarda da ders ders klasörler açtım. her ders için ödev proje sunum vs. şeklinde klasörler açtım. buralar düzenli ama dersler alakalı bir kod yazacağım mesela uzun directory adı olunca visual studio 2017, kısalt ulen bu ne biçim directory diyor.

    oyunlarda harddiskte oyunlar klasöründe. orjinaller steamde epic gameste falan filan. beğendiğim sitelerin tasarımını indirip harddiske attım. aile fotoları çocukken topladığım komikli videolar, e-kitaplar, bilgisayar dergileri, resimler, yazılar, görseller vs. uğraştığım programlarda yaptığım içerikler vs. karman çorman halde. üstelik her sene yazın format atıp düzenliyorum en sonunda yine karışıyor. 

    Tahmin ediyorum hepimizde oluyordur.

    Bunun önüne geçmek için siz nasıl yollar izliyorsunuz? nasıl yollar izlenmeli? Bi yol gösterin ya vallaha bıktım. :D klasörler ve alt klasörler oluşturmak biraz mantıksız gibi uzun directory olunca patlıyor bazen programlar. ulen windows.


    HACKEROKAN!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2016
    Erkek

    yapmıyorum herşey heryerde 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Fotoğraf ve videoları Google fotoğraflar ve Yandex diske at sonrada bilgisayarından sil gitsin. Bu iki bulut servisindede fotoğrafta olan nesneden arama var. Mesala atıyorum Renault marka arabanın önünde çekilmiş bir fotoğrafı arabanın logosu gözükmemesine rağmen tasarımından anlıyor Google.

    Büdüt : Google Fotoğraflarda fotoğraf ve video depolama sınırsız ama sıkıştırma yapıyor. Yandex'te ise fotoğraflarda sıkıştırma yok ancak videolar kotadan düşüyor.

    mkyb tarafından 04/Ağu/20 18:01 tarihinde düzenlenmiştir

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Haziran/2010
    Erkek

    Windows'un psikopat geriye dönük uyumluluk taahhütlerinden dolayı uzun yollar teknik olarak desteklenmesine rağmen varsayılan olarak kapalı.

    "win32 uzun yolları etkinleştirme" gibi bir arama ile nasıl yapıldığını bul ve etkinleştir. Sonrasında ne Windows Explorer, ne de Visual Studio 2017 şikayet etmez.

     


    anlıyorum.
Toplam Hit: 1174 Toplam Mesaj: 4
dosya yönetimi