Dota 2 Test
-
bu gün steam a girdim bi baktim libraryde dota 2 test ve dota 2 var bende hangisini indircem size soruyorum bilmiyom cünkü yardim lütfen
-
dota 2 olanı indireceksin diğeri adı üstünde test sürümü yeni gelen hero ilk oraya eklenip hataları giderildikten sonra beta ya eklenmekte
-
fausugur bunu yazdı:
-----------------------------bu gün steam a girdim bi baktim libraryde dota 2 test ve dota 2 var bende hangisini indircem size soruyorum bilmiyom cünkü yardim lütfen
-----------------------------Şanslısın davetiye gelmiş sana da :) Tahribatta başlık vardı, steam profillerimizi paylaşmıştık, arada party yapıyoruz, bekleriz :)
-
hayrına biri bana davetiye atsa ne hoş olur niyetlendim gece gece :)
http://steamcommunity.com/profiles/76561198051124925/
Id: crueshard
-
nası atcaz davetiye
-
tahminim sen atamazsın daha yeni almışsın zaten üyeliği.
ne şekilde nasıl oluyor bilmiyorum biri el atsa hoş olabilir.
-
Dota 2'ye giriceksin hocam. Dota 2 Test'de gelecek yeni heroları deniyip, uyarlamaya çalışıyorlar oyuna.
-
Valla birisi atsa ne dua ederim ona :)
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------fausugur bunu yazdı:
-----------------------------bu gün steam a girdim bi baktim libraryde dota 2 test ve dota 2 var bende hangisini indircem size soruyorum bilmiyom cünkü yardim lütfen
-----------------------------Şanslısın davetiye gelmiş sana da :) Tahribatta başlık vardı, steam profillerimizi paylaşmıştık, arada party yapıyoruz, bekleriz :)
-----------------------------benim niye haberim yok amk...
-
birbirimizi ekleyelim parti yapalım beyler nerde o konu link varmı
-