Dotayı Sildim Ve..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Mayıs/2012
    Erkek
    NigraSilva bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

    Bence sizde problem var. Ben hiç gerilmiyorum şahsen Dota oynarken. Oyun la bu. Vakit geçirmek için oynuyoruz. Şahsen yensem de, yenilsem de eğlenmeye bakıyorum. Bağırıp çağıranları, küfredenleri, ergen triplerindekileri muteliyorsun tamam.

    Karşıda tryhards olsun yenileyim, takım amerika/avrupa ya da herhangi bir yerden insanlarla dolu olsun hata yapsınlar yenileyim problem değil gg der çıkarım. Lakin koduğumun 2-3 tane rusu oyunda oldumu çıldırıyorum. Bilerek isteyerek berbat oynuyorlar sanki herifler. Orada rusça diye seçenek var gavatlar gelip ingilizce seçip voice chat'i abuse ediyorlar ya hayatımda etmediğim küfürleri ediyorum.

    Bu sabah mesela takım gayet güzel, aralarında bir venomancer var, gayet support bir hero ben de rasta aldım. Dakika 16 meka bitti, arcane bitti bende, kuryeyi ben almışım wardlar bende adama dedim bir defa "kuryeyi upgrade eder misin?" diye tık yok cevap yok, aşağıda feedliyor kafasına göre gerizekalı. Onu da ben almak zorunda kaldım haliyle o arada bir baktım oyuna başlarken aldığı itemlar ile geziyor hala bu dingil. Neyse baya split push yaptım millet takılırken rasta ile (ultiye gelen buff'a teşekkürler) aldık oyunu. Bir ara orchid falan bitirdi bu dengesiz fakat kullandığını da görmedim. Neyseki takımın geri kalanı fena değildi de aldık. Oyundan sonra baktım steam profiline, evet rusmuş yanıltmadılar yine.

    Oyşh rahatladım. asdklga

    Öncelikle rhastanın ayarı kaçmış bence :D İkincisi oyun takım oyunu olduğu için takım bulup oynayacan. Yoksa zulüm...

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Mayıs/2012
    Erkek
Toplam Hit: 1807 Toplam Mesaj: 23