folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Dr. Necip Hablemitoğlu - Köstebek

Dr. Necip Hablemitoğlu - Köstebek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://i36.tinypic.com/14o8uoo.jpg

"Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz; en doğru, en hakiki tarikat, tarikat-ı medeniyedir; medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak, insan olmak için kâfidir..."
    - Mustafa Kemal Atatürk

Yıl 1925. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, "Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz..." diyor.

Yıl 2002. Dr. Necip Hablemitoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olma yolunda, devrimlerden dönüş sürecinin sancılarını yaşıyor..." diyerek endişelerini dile getiriyor, bulgularını ortaya koyuyor:

"Yeni binyılın şeyhlerinin, dervişlerinin, müritlerinin ve meczuplarının amaçlarının da değiştiği gözlemleniyor. Artık amaç, bir şeriat devleti kurmak değil. Şeriat, iktidarı, parayı, her türlü gücü ele geçirmenin sadece simgesel, klişeleşmiş adı. Mürtecilik yani gericilik de artık salt dinsel anlamda kullanılmıyor."

"Bunlara karşı olmak, onaylamamak artık yetmiyor... Her gerçek kamu görevlisinin mağdur olma pahasına, elini taşın altına koyması; devletimizin, tam bağımsızlığımızın geleceği açısından inisiyatif kullanırken canının yanmasını, bedel ödemesini göze alması gerekiyor. Çoğunluk seyrettikçe, mücadele etmek yerine mücadele eder gibi yaptıkça, faraza Fethulllah Gülen'den, Müslüm Gündüz'den, Metin Kaplan'dan daha çok cesur ve namuslu olmadıkça, bilelim daha çok Asteğmen Kubilaylar, Uğur Mumcular, Ahmet Taner Kışlalılar, Bahriye Üçoklar, Muammer Aksoylar, aramızdan yitip gidecekler."

http://bitroad.net/download/c7acfd841333/NecipHablemitoglu-Kostebek.rar.html

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    la bu admaın simi ergenekonda geçiyodu galiba hablemitoğlu

ebedi devlet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    Teşekkürler hocam ama verildi,sağol yine de :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek
    Necip hablemitoglu pkklıdır ve pkkya destek vermiştir.mgk subayları açıklayarak güveni sarsmıstır.Kendisi sahte Türkçüdür.

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

sagukn bunu yazdı:
    -----------------------------
    Necip hablemitoglu pkklıdır ve pkkya destek vermiştir.mgk subayları açıklayarak güveni sarsmıstır.Kendisi sahte Türkçüdür.

ne diyon hacı sen kafan mı iyi ? la havle ...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

sagukn bunu yazdı:
    aga

sagdan soldan duyduğunu yazmadan bi düşün

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sagukn bunu yazdı:
    Kişi olayı kendinden bilir! Necip Hablemitoğlu gibi aslen Kırım Türkü olan bir bilimadamının;Etnik ve faşist kürt milliyetçisi pkknın saflarına koyarak,attığınız saçmalık imzasının farkıdamısın?

Esenkal

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek

http://www.gercekergenekon.4t.com/cgi-bin/i/hable.jpg belgesini gördüm ondan konustum.

PKK'LI TURANCI!

Dr. Necip Hablemitoğlu (Mehmet Eymür, www.atin.org sitesinde bu şahısdan "Hable-mitoğlu" şeklinde bahsetmektedir) Yeni Hayat(Türkçü) ve İleri2000 (solcu-Kemalist) dergilerinin ve organizasyonlarının devamlısıdır. 1989'da PKK'ya yardım ve yataklık yapmaktan tutuklanmıştır.(Belgenin orjinalini okuyabilirsiniz) MGK'da çalışan onlarca subayın isimlerinin (sahte doktora davasında) gazetelere yansımasını ve yıpratılmasını sağlamıştır.

Belirgin vasfı, Osmanlı'dan bahseden herkesi şeriatçı ve Türk dünyasina hizmet eden herkesi CIA ajanı olarak suçlamasıdır.

Çocukluğundan itibaren istihbaratçılık oynamaya meraklı. Evinin önüne park eden Bulgar kamyonlarını (Kırım göçmenlerini izletmek için) KGB gönderiyor diye taşlatırmış. Babasını istihbaratçı kimliği kullanarak DDY'nda iyi bir göreve tayin ettirmişti.

Burayı da okuyarak karar verdim. 

Düzenleme:Kişi olayı kendi bilir demenle ne demek istedigini anlamadım.Hatam varsa herkesten özür dilerim. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sagukn bunu yazdı:

http://www.gercekergenekon.4t.com/cgi-bin/i/hable.jpg belgesini gördüm ondan konustum.

PKK'LI TURANCI!

Dr. Necip Hablemitoğlu (Mehmet Eymür, www.atin.org sitesinde bu şahısdan "Hable-mitoğlu" şeklinde bahsetmektedir) Yeni Hayat(Türkçü) ve İleri2000 (solcu-Kemalist) dergilerinin ve organizasyonlarının devamlısıdır. 1989'da PKK'ya yardım ve yataklık yapmaktan tutuklanmıştır.(Belgenin orjinalini okuyabilirsiniz) MGK'da çalışan onlarca subayın isimlerinin (sahte doktora davasında) gazetelere yansımasını ve yıpratılmasını sağlamıştır.

Belirgin vasfı, Osmanlı'dan bahseden herkesi şeriatçı ve Türk dünyasina hizmet eden herkesi CIA ajanı olarak suçlamasıdır.

Çocukluğundan itibaren istihbaratçılık oynamaya meraklı. Evinin önüne park eden Bulgar kamyonlarını (Kırım göçmenlerini izletmek için) KGB gönderiyor diye taşlatırmış. Babasını istihbaratçı kimliği kullanarak DDY'nda iyi bir göreve tayin ettirmişti.

Burayı da okuyarak karar verdim. 

Düzenleme:Kişi olayı kendi bilir demenle ne demek istedigini anlamadım.Hatam varsa herkesten özür dilerim. 
    www.atin.org Amerikadan yayın yapan bir sitedir.Sitenin sözde yöneticisi Mehmet Eymür'de ''Fetullaha Yakın'' ibareli bilgilerden dolayı gerçek kukla oynatıcısının kucağına tekrer geri gitmiştir.Şimdi sana şunu sormak istiyorum.Sen Necip Hablemitoğlu'nun bir kitabını okudun mu?Eğer okuduysan hangisiydi?Okumadıysan, osmanlıdan bahseden herkesi şeriatçı ve Türk Dünyasına hizmet eden (Amerikalı imam sir mr.gülenden bahediyor) herkesi cia ajanı olarak suçladığını nereden çıkarıyorsun?Aslında çok da suçlama sayılmaz.Hablemitoğlu fetullahın ve tayfasının her yaptığını tek tek açıklamıştır.Arkadaşın aktardığı Köstebek isimli kitap bile aslında yarım kalmıştır.Eşi bin bir güçlükle bastırmıştır.Onun haricinde Bergama başta olmak üzere almanların Türkiye'de ki Altın Madenleriyle ilgili planlarına da dikkat çekmiştir.Ayrıca Köstebek kitabında Emniyetin,Mit'in sayı ve tasdikli raporlarında ''Emniyet ve özellikle İstihbarat kurumlarında ki Fetullahçılaşmadan'' bahsetmektedir.Gel gör ki sükut ikrardan yani kabulden geliyor olacak ki;Emniyet bu durumu yalanlayamamıştır.Genelkurmay her yıl devlet kurum ve kuruluşlarında ki kadrolaşmadan veya irticai faaliyetlerden neden bahsediyor sanıyorsun?Velhasıl senin burda bize yutturmaya çalıştıklarını öğreneli 20,unutalı 15 yıl oldu.Sen kendine kandırabileceğin IQ seviyesine sahip,tikky veya emo sitesi bul.Haydi kal sağlıcakla....

Esenkal

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek
    Herkesten özür dilerim.Bir bilgiyi emin olmadan söylememeliydim.Bu hatamı bir daha tekrarlamayacagım.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    oha amk adam iyiki bir şey söyledi ha hemen üşüşmüşünüz başına müridler yıkıcı eleştiri degil yapıcı eleştiri yapalım lütfen

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
Toplam Hit: 1962 Toplam Mesaj: 11