folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Düğün Organizasyonu Hakkında Beyin Fırtınası



Düğün Organizasyonu Hakkında Beyin Fırtınası

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Aralık/2009
    Erkek

    selam hocalar,

    bir aksilik çıkmazsa inşallah bir düğün organizasyonu yapacağız çok yakın bir akrabam için. Sizlerden Fikir ve yardım almam lazım konu,

    Düğün yeri Küçüksu Kasrı. Bu mekanın ön alan kısmı komple açık bir alan olduğu için, düğün günü olası bir yağmura karşı bizim önlem almamız lazım. (Düğün kurban bayramından 15 gün sonra)  

    https://postimg.org/image/cgxp002qh/

    kasırın bu gördüğün ön alanı denizin bitişiği olan yeri nasıl kapatabilirim ? ( çimlik lana ve kasır içini değil) ana kapıdan dış tarafı, uzunlaması bayağı büyük olan bu yeri en uygun fiyata nerelerden ne kiralayarak kapatabilirim  ?

    Fenerbahçe bir organizasyon yerinde üstü açık olan bir mekanı bu şekilde kapatmışlar ve hayet hoşuma gitti bu tarz bir şeyi kiralamak mümkün mü ve nerelerden yapabilirim ? örnek,

    https://postimg.org/image/45mwmxf1r/

    Resmin alt tarafında gördüğünüz bir tak çıkar sistemi, ve çok hoş. Bu tarz sistemi Kasır için nereden bulabilirim. Sitemin kurulan mekan ile genişlik boyutu hemen hemen aynı fakat uzunluğu çok büyük.

    Not,

    Büyük şemsiye çok düşündüm fakat, organizasyon için düşünülen yerin her tarafı açık alan olduğu için yağmuru ve gelen rüzgarı çok fazla keseceğini tahmin etmiyorum.


    Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
Toplam Hit: 548 Toplam Mesaj: 1
beyin fırtınası düğün