folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Dünya'dan Güneş'e Taşımacılık Yapan "Gizli Kapılar" Bulundu



Dünya'dan Güneş'e Taşımacılık Yapan "Gizli Kapılar" Bulundu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek
    AMpul bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

    Ampulcüğüm, evrim bir kanun değil teori, yani kesin ispatlanmamış bir şey hakkınd bildiklerimi söylüyorum, sen diyorsun ki dediğin yanlış bilimsel geçerliliği yok. Ama olmaz ki yani. Sende şöyle bir ego var ben bilirim ben sadece ben bilirim diye sanıyorsun ama inan ki her dediğine cevap verecek vaktim yok.

    Hayır cevap versem gene itiraz edeceğini bildiğim için boşa zaman harcamak istemiyorum.

     

    Mesel, 10 metreden büyük göktaşı atmosterde yok olur diyorsun, ama koca uzay mekiği atmosfere girip çıkıyor hemde defalarca. Yani bu işin çapla değilde açıyla alakalı olduğunu bilemiyorsun bunu düşünemiyorsun. Yani burda demek istediğim doğru açıyla girerse her türlü afmosterden geçer ampulçük.

     

    Kısaca kendini çok bişey bildiğini sanan sınıfının inek öğrencilerinden birisin, ama ben bildiğim şeyleri öyle herkesin gözüne sokmaya çalışmayan gerrektiğinde dalga geçmesini de bilen biriyim. Gevşe akışına bırak.

     

     

     

    Diger mevzuya gelince, uzay mekikleri en cok atmosfer temasi olan bolgelere yillarca suren arastirmalar sonucu gelistirilmis ve her ucusta yenilenen ozel bir madde ve sogutma sistemi ile kapliyorlar, ayrica aerodinamik yapisi cok daha musait, yani onun amaci bu, bunu siradan bir kaya parcasiyla bir tutamazsin.

     

    Ben sana daha hiç bir şey söylemiyorum. Bir insana bildiği sandığı şeyi öğretemezsin derlerya aynı bu.

    Dinozorları dünyanın üzerinden yok etmiş göktaşına kayaparçası demeye getiriyorsun. Bişey anlatamam ben sana hadi selametle.


    https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Aralık/2009
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

    Dinozorları dünyanın üzerinden yok etmiş göktaşına kayaparçası demeye getiriyorsun. Bişey anlatamam ben sana hadi selametle.

    Ben sana daha hiç bir şey söylemiyorum. Bir insana bildiği sandığı şeyi öğretemezsin derlerya aynı bu.

    :)) kardes dinozorlari olduren goktasi 180 km capinda, mekikle karsilastirdigimiz, 10m capinda, ne diyeyim gok tasi mi, sinirlenme hemen :D

    Ayrica onceki mesajina atifla soylemeden edemeyecegim, liseyi tek defterle bitirdim, o da full resimle doluydu, hic bir konunun adindan baska birseyini ogrenmedim, sayisalci olmama ragmen sozel dersler sayesinde anca sondan 30 kusuruncu oldum okulda :)

    Bilim merak isidir, o cok zeki sanilan inek ogrencilerin tipik ozelligi sinavda cikmayacak hic birseyi okumamalari ve mezun olduktan sonra da hic bi bok bilmemeleri. Ben bilen adama her zaman saygi duyarim, erbakan, en dinci siyasetcilerden birisi olmasina ragmen en sevdiklerimdendir, vs vs. Sana saygi duymuyorum cunku bir tartisma yaparken bilginle galip gelmeye calismak yerine, karsindaki kisiyi kucuk dusurmeye calisiyorsun, ve konuyla cok alakasi olmayan cimbizlamalar ile kendini savunuyorsun.


    What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2011
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

    bilim artık büyük bişey bulamayınca dıdısının dıdısını araştırıyor.

    hocu, bilim gizli şeylerin dıdısının dıdısında saklı olduğunu gördü. 

    eskiden senin bakış açınla, klasik fizikte bir sürü yol katedildi. Sonra bi baktılar ki olay bambaşkaymış, klasik fizik maddede kaldı, kuantum çıktı ortaya. 

    atom yetmedi atom altı parçacıkları incelenmeye başlandı, dıdısının dıdısı yani. çünkü evrenin sırrı bunlarda gizli, gördüklerinde değil göremediklerinde

    ayrıca, insan beyni olmayan birşeyi üretemez. birşey üretebilmesi için küçük parçaları bir araya getirmek zorunda. sen bile program yazarken büyük parçayı yapmazsın, önce küçük problemciklere ayırır onları çözer sonra bütüne ulaşırsın. burda da aynı mantık var. küçük parçaları birleştirip büyüğe ulaşıyorlar

     

    ozgunlu tarafından 11/Haz/15 15:44 tarihinde düzenlenmiştir

    Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Nisan/2006
    Erkek

    Ülke olarak böyle araştırmalara dahil olamıyoruz hâlâ. Şöyle bu işe kafa yoracak bölümleri daha elit hale getirmek lazım eğitimde. Kafamızı kaldırıp şu gökyüzüne baksak ne de bilgileneceğiz ama biz boyuna tekdüze, ezberci...


    Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Abi ışınlanma ile bu olayı nasıl bağdaştırdınız anlamıyorum Portal yazan herşeye bakıp götünüzden bilimkurgu uydurmayın lütfen.

    Orada bahsedilen şey Dünya'nın manyetik alanında oluşan boşluklar(geçitler, kapılar vs.), yani senini zannettiğin solucan deliği vs. ile uzaktan yakından alakası yok.


    Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 3562 Toplam Mesaj: 26
dünya güneş nasa ışınlanma gizli kapılar stargate