DVD Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar elimde bitane dvd var,dvd yi yerleştirince,dolu olan cd leri bile boş görüyor,sizce neden olabilir bu sorun ve çözümü nedir?

teşekkürler.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    bi fikri olan yok mu arkadaşlar, vcd yi de okuyor hatta bazı dvd leride ama genelde dvd leri okumuyor,okumasa bi yana boş görüyor :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam dvd var demişsin, yerleştirince cd okumuyor demişsin,

Bir dvdnin içine başka bir dvd sokmaya calışınca cdleri okumayamadığın ifadesi gibi bi ifade cıkıyor bu cümleden :)

Anlatım bozukluğunu halledip bi örneklersen soruna bakalım...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam dvd var demişsin, yerleştirince cd okumuyor demişsin,

Bir dvdnin içine başka bir dvd sokmaya calışınca cdleri okumayamadığın ifadesi gibi bi ifade cıkıyor bu cümleden :)

Anlatım bozukluğunu halledip bi örneklersen soruna bakalım...

:):)

evet şimdi farkına vardım :D şöyle hocam,bu meret dvd leri genelde boş gösteriyor.normal cd takınca (vcd) okuyor çatır çatır.

ama o boş gördüğü dvd lerdede film var boş olmaları imkansız,sizce neden bu meret hepsini okumuyor.

olay bundan ibaret :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kebelek
    kebelek's avatar
    Erkek
    hocam aynı sorun benim pc dede var . bazı dvd cdleri boş gösteriyor. dvdfub diye bir yazma programı var onun üzerinde dvd yi görebiliyorum fakat d nin içine girince hiç bir şey göremiyorum ...son zamanlarda aldığım dvdlerde oluyor ..eskilerde sorun yok dvd ler vistada yazıldığı olabilir mi acaba.

Niçin küçülüyor eşya uzakta? Gözsüz görüyorum rüyada, nasıl? Zamanın raksı ne bir yuvarlakta? Sonum varmış, onu ögrensem asıl?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    işletim sistemi xp hocam-kuzenden aldım ben bunu,orda çatır çatır her türlüsünü okuyordu,anlamadım şimdi ne oldu :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam, belli marka dvdleri seçiyor olabilir,

belli dvd writerlarda yazılan dvdleri seçiyor olabilir, 

yada yeterince kullanıldığndan dolayı artık herşeyi okuyamıyor olabilir...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Bende de zkkafalı wrirtemaster var... büyük olasılık dvdrom driverdendır yani donanımsaldır...LG den şaşmayın derim

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Hocam, belli marka dvdleri seçiyor olabilir,

belli dvd writerlarda yazılan dvdleri seçiyor olabilir, 

yada yeterince kullanıldığndan dolayı artık herşeyi okuyamıyor olabilir...

at çöpe gitsin diyosun yani hocam :D bende iki saattir uğraşıyom zaten elimde kalacağı vardı,bende kırıp öyle atayım bari sağolun beyler :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:
    Arkadaşlar elimde bitane dvd var,dvd yi yerleştirince,dolu olan cd leri bile boş görüyor,sizce neden olabilir bu sorun ve çözümü nedir?

teşekkürler.

Kardeş ben bu problem yüzünden neler yapmadımki

kesin sorun ve çözümü şu;

şimdi xplerin eski sürümleri bu problemi gösteriyor. (+r veya -r dvd leri görmez)

Bu farkı şöle amelece açıklıyım (: format çekerken ntfs  çabuk ve tam fat32 hızlı ve tam olmak üzere 4 seçenek sunan xp sürümlerinde sorun olmuyor. 2 seçenek sunanlar nfts çabuk ve hızlı olanlarda sorun çıkıyor.

Şimdi sen ya vista kur yada xp nin yeni sürmlerini yükle.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

dvd rom a frimware güncellemesi yap

bu adresten http://forum.rpc1.org/portal.php marka modeline uygun frimware i bul güncelle dikkaktli ol yoksa dvd romu çöpe atarsın 

Toplam Hit: 1601 Toplam Mesaj: 11