E-Ticaret Hakkında Fikir Alış Verişi
-
Evet mürid ve mürideler daha önce e-ticaret ile ilgili bir konu açmıştım belki hatırlayan vardır ancak malum olaydan dolayı konu gitti.
Kısaca özet geçeyim; Gittigidiyor'dan kurumsal ve instagram, facebook gibi sosyal ağlardan bebek kıyafetleri ve çeşitli bebek ürünleri satacağım inşallah. Instagram'dan ufaktan başladım dün itibariyle, dileyen göz atabilir(@pukabebekcocuk) twitter ve facebook'ta da isim aynı.
Öncelikle instagram'dan bu şekilde satış yapan ya da birşeyler alan müridler varsa nelere dikkat etmem gerektiği konusunda fikirlerine ihtiyacım var daha sonra da diğer(gg,facebook) yollarda tavsiyeleri olan varsa, dinlemekten zevk duyarım.
-
hocam instagram için konuşuyorum bir açıyorum bir bileklik hesabı ardı ardına resim paylaşıyor ve buda beni sıkıyor çok beğensem bile direk takibi bırakıyorum, sınırlı paylaşım yap bence, birde fotolar sağlam olsun gerisi kolay
DevilKingtr tarafından 24/Nis/15 01:57 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilKingtr bunu yazdı
hocam instagram için konuşuyorum bir açıyorum bir bileklik hesabı ardı ardına resim paylaşıyor ve buda beni sıkıyor çok beğensem bile direk takibi bırakıyorum, sınırlı paylaşım yap bence, birde fotolar sağlam olsun gerisi kolay
Fotoğraflar için kendime bir kalıp belirledim hocam, dilersen @pukabebekcocuk tan göz atabilirsin.Söylediğinde haklısın bokunu çıkarmamak gerek.
-
öncelikle şunu belirteyim üstad ürünlerin hem güzel hem uygun fiyatı. Kalitesini de kumaşı elime alıp inceleyemediğim için birşey diyemiyeceğim. Bunu instagram dışında güzel bir eticaret sistemi ile site kurarak sağlam reklam yaparak güzel satışlar yapabilirsin. Ama dediğim gibi sağlam reklam yapman gerekiyor ki bu da oldukça büyük bütçeler gerektiriyor.
-
direk link verseydin keşke
http://websta.me/n/pukabebekcocuk
burası heralde
facebook tıklayınca sayfa sadece face ı olanlar için ben bakamadım
ticarette böyle kısıtlama olmaz sayfayı dışarıya aç
bakamadığımdan fikirde veremyiorum
birde konuyu açan başka biriydi hatırlaıyorum rumuz ismini mi değiştirdin
-
futurist bunu yazdı
direk link verseydin keşke
http://websta.me/n/pukabebekcocuk
burası heralde
facebook tıklayınca sayfa sadece face ı olanlar için ben bakamadım
ticarette böyle kısıtlama olmaz sayfayı dışarıya aç
bakamadığımdan fikirde veremyiorum
birde konuyu açan başka biriydi hatırlaıyorum rumuz ismini mi değiştirdin
facebook sayfasında dün aksam itibariyle ürün yoktu şu anda bakabilirsin, herhangi bir kısıtlama yoktu yani.
Başka bir arkadaş benzer bir konu açmış mıydı hatırlamıyorum ama, nick değiştirmedim ben.
Biocyte tarafından 24/Nis/15 13:53 tarihinde düzenlenmiştir -
sezginari bunu yazdı
öncelikle şunu belirteyim üstad ürünlerin hem güzel hem uygun fiyatı. Kalitesini de kumaşı elime alıp inceleyemediğim için birşey diyemiyeceğim. Bunu instagram dışında güzel bir eticaret sistemi ile site kurarak sağlam reklam yaparak güzel satışlar yapabilirsin. Ama dediğim gibi sağlam reklam yapman gerekiyor ki bu da oldukça büyük bütçeler gerektiriyor.
Hocam önümüzdeki hafta itibariyle inşallah gittigidiyor yoluyla da başlayacağım 6-12aylık bir süreç içinde işlerin durumuna göre güzel bir e-ticaret sistemi kurmayı planlıyorum.
-
Biocyte bunu yazdısezginari bunu yazdı
Hocam önümüzdeki hafta itibariyle inşallah gittigidiyor yoluyla da başlayacağım 6-12aylık bir süreç içinde işlerin durumuna göre güzel bir e-ticaret sistemi kurmayı planlıyorum.
üstad öncelikle şunu belirteyim e-ticaret sistemi için çok büyük bütçeler ayırmana gerek yok 1000-2000 tl gibi, hipokondriyak ile iletişime geç en uygun şekilde halledecektir senin için. E-ticaret ve Opencart konusunda oldukça iyidir. Sahibinden vs gibi pazarlarda ürünlerimi sunmadan önce kendi siten olması lazım benim görüşüm, her yerde sitenin adresini sitende ise açık adresini yazmalısın ki insanlar güven duysun senden alışveriş yapsınlar. Yoksa ben şimdi senin ürünlerini alayım görsellerini bi güzel değiştireyim kendi ürünümmüş gibi piyasaya süreyim sahibinden vs gibi pazarlarda sadece havale ile alışveriş var diyeyim birde, bu şekilde insnaları dolandırmak kolay. O yüzden insanlar senin kim olduğunu neci olduğunu adresini varsa ticari bilgilerini bilmek isterler alışveriş yapmadan önce satıcıya güven duymak ticaretin en önemli kuralıdır üstad.
-
sezginari bunu yazdı
üstad öncelikle şunu belirteyim e-ticaret sistemi için çok büyük bütçeler ayırmana gerek yok 1000-2000 tl gibi, hipokondriyak ile iletişime geç en uygun şekilde halledecektir senin için. E-ticaret ve Opencart konusunda oldukça iyidir. Sahibinden vs gibi pazarlarda ürünlerimi sunmadan önce kendi siten olması lazım benim görüşüm, her yerde sitenin adresini sitende ise açık adresini yazmalısın ki insanlar güven duysun senden alışveriş yapsınlar. Yoksa ben şimdi senin ürünlerini alayım görsellerini bi güzel değiştireyim kendi ürünümmüş gibi piyasaya süreyim sahibinden vs gibi pazarlarda sadece havale ile alışveriş var diyeyim birde, bu şekilde insnaları dolandırmak kolay. O yüzden insanlar senin kim olduğunu neci olduğunu adresini varsa ticari bilgilerini bilmek isterler alışveriş yapmadan önce satıcıya güven duymak ticaretin en önemli kuralıdır üstad.
Evet piyasada çok fazla dolandırıcı varken güvenilir olmak gerçekten önemli. Dediğin gibi kullandığım satış kanallarında ticari ünvan açık adres gibi bilgileri mutlaka bulunduracağım.
E-ticaret sistemi için de tanıdık birisi gerçekten işe yarar oldu en azından tbt içinden. Ben önce gittigidiyor gibi daha basit sistemlerden başlamayı düşündüm, çok hakim olduğum bir alan değil çünkü. hipokondriyak a sormak lazım belki de sandığımdan da basittir. Bu sisteme geçmeye karar verdiğim gün başını bayağı ağrıtacağım kendisinin. Ayrıca ilgin ve alakandan dolayı teşekkür ederim hocam.
-
Biocyte bunu yazdısezginari bunu yazdı
Evet piyasada çok fazla dolandırıcı varken güvenilir olmak gerçekten önemli. Dediğin gibi kullandığım satış kanallarında ticari ünvan açık adres gibi bilgileri mutlaka bulunduracağım.
E-ticaret sistemi için de tanıdık birisi gerçekten işe yarar oldu en azından tbt içinden. Ben önce gittigidiyor gibi daha basit sistemlerden başlamayı düşündüm, çok hakim olduğum bir alan değil çünkü. hipokondriyak a sormak lazım belki de sandığımdan da basittir. Bu sisteme geçmeye karar verdiğim gün başını bayağı ağrıtacağım kendisinin. Ayrıca ilgin ve alakandan dolayı teşekkür ederim hocam.
Rica ederim hocam umarım istediğin gibi olur herşey.
-
Önceki konudan sonra benimle irtibata geçen bir arkadaş vardı. Mesajlarda silindiği için ulaşamadım kendisine.
Bu arada Gittigidiyor http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Puka_Bebek_ve_Cocuk/
Alışveriş yapmak isteyen müridler olursa önce buradan iletişime geçerlerse onlara kurallar dahilinde indirim yapacağım.