E-Ticaret Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Merhaba gençlik

Babam ticaretini yaptığı ürünler için bir e-ticaret sitesi istiyor. 1-2 Yerden fiyat almış fakat bana göre biraz uçuk meblağlar ( 4000 lira civarı )

O yüzden hazır bi e-ticaret scripti kurmayı planlıyorum.

Hostun cpanel'ine baktım epeyce farklı alternatif var.

iPayment%20

iPayment

Accept Credit Cards Online
    Install%20ShopSite

ShopSite

11.sp1.r2.1 Premium
    Install%20PrestaShop

PrestaShop

1.4.8.2 Popular
    Install%20Avactis

Avactis

2.1.1 New!
    Install%20Magento

Magento

1.7.0.0 Popular
    Install%20CubeCart

CubeCart

3.0.20
    Install%20OSCommerce

OSCommerce

2.3.1
    Install%20Zen%20Cart

Zen Cart

1.5.0
    Install%20AgoraCart

AgoraCart

5.2.005
    Install%20OpenCart

OpenCart

1.5.3.1 New!
    Install%20TomatoCart

TomatoCart

1.1.7 New!.

Hangisi daha modüler? Tema desteği, dil desteği, sanal pos kurulumu kolaylığı açısından hangisini önerirsiniz?
    Ayrıca sanal pos için hangi banka daha iyi? Hangi şartlar aranıyor? Bir de bu ssl fiyatları çok değişken. En uygunu rapid ssl gibi. Normal bir e-ticaret sitesi için yeterli midir?

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Ben Magento ve OpenCart kullandım memnun kaldım ama sanal pos entegrasyonu için hazır modüller bulman lazım.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

4 bine istediğiniz şekilde hallediyosalar bence pek uçuk bir fiyat değil 

tabi neyi ne şartlarsa satıyosunuz oda önemli

sanal pos için sitenin bitmiş olması lazım

içerisinde ürünlerinin olması lazım 

sepet fatura vs. gibi modüller aktif olması lazım 

iptal iade şartları site kullanım sözleşmesi ssl gibi faktörlerinde aktif olması lazım 

başvuracağın bankadada belli bi ciron olması lazım işlerinin çabucak hallolması için

tavsiyem yapı kredi ve iş bankasıdır 

garanti bankası kalitedir ama tuzludur biraz

tanıdık var ise bankalarda araya sokuver yıllık aidat ücretlerini düşürebilirsin

ssl de çok para değil sayma bile onu 

göterdiğin hazır scriptleri hiç kullanmadım o yüzden onlara bişey diyemiyorum kullanan arkadaşlar yorumlar zaten 

satacığın ürün nedir ne değildir detaylı yazarsan farklı çözümler üretebiliriz

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Saydıklarının arasında OpenCart'ı öneririm. 4000 TL fiyat verdiklerine göre VPOS vs gibi ekstra modülde istiyorsun. Eğer öyleyse rakam makul sayılır.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

Saydıklarının arasında OpenCart'ı öneririm. 4000 TL fiyat verdiklerine göre VPOS vs gibi ekstra modülde istiyorsun. Eğer öyleyse rakam makul sayılır.

Yok hocam 3 sayfa pdf yollamışlar, kategor ekleyebilirsiniz, resim ekleyebilirsiniz, istatstikler vs vs. Bütün scriptlerde bulunan özellikler.
    Kendi hostlarında barındıracaklarmış. 4000tl +KDV diyo. Bir de üzerine ssl sabit ip ve barındırma adı altında 500tl masraf çıkarmışlar senelik.

Örnek olarak yolladıkları site de https://www.havalielalet.com/

@snnyk hocam:
    Alarko yetkili bayisiyiz klima kombi vb satışlarımız mevcut. Aktif olarak kullandıkları 1-2 banka var.
    Scripti kurup ürünleri girmek pek zor değil, fakat iade vs koşullarını sözleşmesi nasıl hazırlanır zerre fikrim yok :D

Bilmiyorum fiyat bana acayip uçuk geldi.

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NmC bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

Yok hocam 3 sayfa pdf yollamışlar, kategor ekleyebilirsiniz, resim ekleyebilirsiniz, istatstikler vs vs. Bütün scriptlerde bulunan özellikler.
    Kendi hostlarında barındıracaklarmış. 4000tl +KDV diyo. Bir de üzerine ssl sabit ip ve barındırma adı altında 500tl masraf çıkarmışlar senelik.

Örnek olarak yolladıkları site de https://www.havalielalet.com/

@snnyk hocam:
    Alarko yetkili bayisiyiz klima kombi vb satışlarımız mevcut. Aktif olarak kullandıkları 1-2 banka var.
    Scripti kurup ürünleri girmek pek zor değil, fakat iade vs koşullarını sözleşmesi nasıl hazırlanır zerre fikrim yok :D

Bilmiyorum fiyat bana acayip uçuk geldi.

Referans olarak verdikleri siteyi opencart 1.5.3 ve CSS yardımı ile daha özgün hale getirmek mümkün. Böyle bir site için 4000 fazla.

Sözleşmeyi mesafeli satış sözleşmesi olarak internette aratabilirsin. Ancak her sitenin mesafeli satış sözleşmesini kişiselleştirmesi gerekiyor diye biliyorum

Edit: operanın amk

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek

hocam tam sana göre bir olay var.

www.isinizinternette.com.tr

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

hocam opencart kullan çok çabuk halledersin işini. birde modül olarak fazla detaya girme bir kaç modül masraf ve zaman sıkıntısı ortadan kalkar.

birde oscommerce de güvenlik sorunları var diyorlar ama istersen onada bakabilirsin. bir ara oscommer in sitesinde bi hazır paket yapmışlardı içinde bayagı post modülü ekliydi.

direk yabancı kaynaklara bakmak istersen magento olabilir. ama sistemi  daha farklı kullanım olarak başlangıcta alısman zor olabilir. Presta içinde aynı şeyi şeyi söyleyebilirim. ama bunlarda görsellik anlamında güzel templateler var paralı veya warez :)

edit: birde hocam modülsüz olarak işleri halletme imkanıda var. "bankaların ortak ödeme yöntemi" diye bir olay var araştırmanı öneririm.

http://eticaret.garanti.com.tr/Garanti-Guvenli-Ortak-Odeme-Sayfasi.aspx 

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

4 bin nedir ki bu piyasa için.

aylık kiralayan destek veren e ticaret sistemleride var onlara da yönelebilirsin ayrıca

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam onu kurmakla bitmez ziyarteci icinde reklam lazım.

Gittigidiyor altında dükkan açarak yada sahibinden.com a ekleyerek başla derim.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:

Merhaba gençlik

Babam ticaretini yaptığı ürünler için bir e-ticaret sitesi istiyor. 1-2 Yerden fiyat almış fakat bana göre biraz uçuk meblağlar ( 4000 lira civarı )

O yüzden hazır bi e-ticaret scripti kurmayı planlıyorum.

Hostun cpanel'ine baktım epeyce farklı alternatif var.

iPayment%20

iPayment

Accept Credit Cards Online
    Install%20ShopSite

ShopSite

11.sp1.r2.1 Premium
    Install%20PrestaShop

PrestaShop

1.4.8.2 Popular
    Install%20Avactis

Avactis

2.1.1 New!
    Install%20Magento

Magento

1.7.0.0 Popular
    Install%20CubeCart

CubeCart

3.0.20
    Install%20OSCommerce

OSCommerce

2.3.1
    Install%20Zen%20Cart

Zen Cart

1.5.0
    Install%20AgoraCart

AgoraCart

5.2.005
    Install%20OpenCart

OpenCart

1.5.3.1 New!
    Install%20TomatoCart

TomatoCart

1.1.7 New!.

Hangisi daha modüler? Tema desteği, dil desteği, sanal pos kurulumu kolaylığı açısından hangisini önerirsiniz?
    Ayrıca sanal pos için hangi banka daha iyi? Hangi şartlar aranıyor? Bir de bu ssl fiyatları çok değişken. En uygunu rapid ssl gibi. Normal bir e-ticaret sitesi için yeterli midir?

PrestaShop kodlarını incelemiştim. Smarty şablonunu kullanılarak yazılmış. Ben de smarty ile böyle bir şey yapmayı düşünüyordum. Tam istediğim gibi bir e-ticaret sitesi gibiydi. Eklenti yazmak ya da eklemek çok kolay. Ayrıca sanal post eklentileri de var. bknz.: http://www.prestashopsanalpos.com/

Toplam Hit: 2407 Toplam Mesaj: 11