folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder E Ticaret Sitesi İçin Kampanya Önerileri



E Ticaret Sitesi İçin Kampanya Önerileri

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Aralık/2003
    Erkek

    selamlar millet.


    aksesuar üzerine bir eticaret sitesi açtık.

    gümüş, küçük altın ve aksesuar üzerine. şu anda 200'e yakın kendi üretimimiz ürünler mevcut ve sitede hazır durumda. şirketi kurduk. sanal pos işlerini hallettik. kargo ile anlaştık iş satış yapmaya geldi.

    facebook veya twitter üzernden kampanya yapmamız lazım. her gün 100 tl ye kadar bir ürün ücretsiz verebileceğimiz kampanya alternatifleri arıyoruz mesela benim aklıma gelen :

     

    1-) facebook ta çok güzel bir ürün fotoğrafı paylaşacağız.  altına bu ürünle ilgili yorum yaptıracağız ve yorumunu en çok beğendirene bu ürünü bedava vereceğiz.

    2-) bir ürün paylaşacağız facebook sayfamızı beğenenlerden bu ürünü paylaşmasını isteyeceğiz. bu ürünü paylaşanların arasında en çok beğeni alana o ürünü bedavaya vereceğiz.


    aklınızda bu şekilde büyük kitlelere hitap edeceğimiz güzel kampanyalar varsa yardımlarınızı bekliyoruz:)

     

    herkese kolay gelsin.


    türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inferno
    inferno's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek

    Hocam şanslı dakikalar tarzında bir konsept oluşturun. Her gün,hafta vb. tarihlerde indirim kuponları verin. Twitter ve facebook için takipçi sayısınızı arttıracaktır.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Kasım/2007
    Erkek

    hocam ajanslarla çalışırsanız daha net fikir verebilir düşüncesindeyim,site adresi gizli değilse burdan veya pm'den atabilir misin?


    Bu Yüce Türk Milleti ne ihanetler gördü hepsinin üstesinden gelmeyi başararak tarihe nice zaferler yazdırdı. Bu Millet Kuva-yı milliye hareketini yeniden başlatır. Sivas Kongresini yeniden toplar, Ya İstiklal, Ya Ölüm diye haykırır ve gereğini yapar. Türk Milleti ihaneti ve hainleri hiç affetmez. Dileğimiz odur ki bu iş sandıkta bitsin, aksi halde "sürüye dalmayı göze alan Kurt, çobanın da, köpeğinde hesabını yapmaz."
Toplam Hit: 965 Toplam Mesaj: 3