E-Ticaret Sitesi Olan Müritler Var Mi?
-
e-ticaret sitelerinizin adresini yazarsanız sevinirim
-
Yazalım da, ne için istiyosun? Belki siteme ddos yapıcaksın arkadaş ne bilelim. Bi açıklama yap önce.
-
:) hocam neden ddos yapsın adam sana durduk yere..
-
sebep söylemen gerekiyor hocam.
-
Tedarikçi olcaz hoca yaa
ne saldırısı :D
-
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------notebook la ilgili değil ama yinede pm attım hoca :)
-
PLuToNiuM bunu yazdı:
Yazalım da, ne için istiyosun? Belki siteme ddos yapıcaksın arkadaş ne bilelim. Bi açıklama yap önce.
-----------------------------zaten site paylaşmak için yapılır saldırı yapılmasından korkuorsan git localhost ta çalıştır siteni
-
The_FCN bunu yazdı:
PLuToNiuM bunu yazdı:
-----------------------------zaten site paylaşmak için yapılır saldırı yapılmasından korkuorsan git localhost ta çalıştır siteni
-----------------------------ben konuyu açarken reklamını yaptı demesinler diye açıklama yazmamıştım aslında
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------Çevrede manyak çok biliyonmu. sonra kastırıyorlar adamı o amaçla sordum ne için istiyosun diye.ve
Başka bir forumda buna benzer bir başlıkta verdim siteyi. Meğersem adamın canı sıkılıyomuş.
Büyük bir server bulmuşta ordan ddos yapıcakmış.deney olarak. :')
-
Özel mesaj alabilirmiyim.