folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ecevit"İ Dehşete Düşüren Bilgi VİDEO



Ecevit"İ Dehşete Düşüren Bilgi VİDEO

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mertcan
    mertcan's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2009
    Erkek

    Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç'a yönelik suikast iddialarıyla gündeme gelen Özel Harp Dairesi, sadece bugünün değil yıllar önce bir çok iktidarında gündemindeydi!

    Bundan yıllar önce Özel Harp Dairesi'nin belgeselini çeken Can Dündar, bir kez daha bu "çok özel örgütlenmenin" kapısını araladı.

    Dün akşam NTV'de yayınlanan belgeselde en çok dikkat çeken şey ise kaybettiğimiz Bülent Ecevit'in açıklamaları oldu. Ecevit, Özel Harp Dairesi'yle ilgili Başbakanlığı döneminde, askerlerden özel bilgi aldığını ve duydukları karşısında dönemin Milli Savunma Bakanı ile dehşete düştüklerini söyledi. Ecevit, MHP'nin bazı yöneticilerinin de bu örgütlenmenin sivil ayağını oluşturduğunu iddia ederken, belgeselde Alparslan Türkeş'e bu konuda sorulan sorulara sessiz kaldığı vurgulandı.

    İşte Türkiye'nin kafalarda sürekli soru işareti bırakan, soğuk savaş döneminin kominizm tehtidine karşı kurulan o çok gizli örgütlenmenin yine bir o kadar gizli olan yapısı;

     

     

    KAYNAK: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=224398   sayfada video var izleyebilirsiniz

     

    ISIN ILGINC  TARAFI :)) Alparslan Türkeş'e bu konuda sorulan sorulara sessiz kaldığı vurgulandı. 

    tabi sessiz  kalir  oldukten sonra cocuklari miras  kavgasina dusmustur  daha  sonra  tvde  verdiler  bu  adamin ingilterede cok rakamli parasi  var 

    acaba  paralar cia  tarafindan alparslan  beyemi transfer  ediliyordu  ha  yok ole  bisey  diyorsaniz  bu  adam turkiyeyi seven savunan uluculerden bir  basbug :))   bir  insan ingiliz  bankasinda  parasi ne  ariyor. yoksa  masonmuydu :))

    artik sevgili ulkucu vatan sever  arkadaslar yan cizmeden  anlatirlar.

     


Toplam Hit: 873 Toplam Mesaj: 1