folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Egemen Bağış Kuran İle Dalga Geçiyor



Egemen Bağış Kuran İle Dalga Geçiyor

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    ahlak anlayışınıza sokayım. şunu anlıyorum ki dini kullanıp yakalansan bile hiç zarar görmemek için yapacağın tek şey arkadaşların arasında bile dalga geçmemek. sonra git istediğin kadar çal istediğin kadar öldür.

    şu kayıt havuz medyasından daha çok babacımdan daha çok konuşuluyorsa kültürünüze de sokayım ahlakınıza da sokayım.

     

     


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2006
    Erkek
    attackatak bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı
    attackatak bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    attackatak bunu yazdı
     

    Ne mezhebinden bahsediyorsun kardeşim? Ben yalnızca Allah'ın tüm insanlara verdiği hikmeti hatırlatıyorum sizlere. Kuran'ı paylaşıyorum. Zorunuza giden Allah'ın sözleri midir? Bak fırkalara ayrılmanın olayı budur. Şimdilik 3 ayet veriyorum sana. İstersen daha da fazlasınız veriririm.

     

    müthiş bir çarpıtmaya gidiyorsun hangi cümlemden ayeti inkar etitğimi çıkarttın. tutup da sana konuya uyan ayeti arayıp bulup kopyala yapıştır yapcak vaktim yok ayette vardır mutlaka benim sölediklerimle alakalı olarak ama uğraşamıyorum şuanda.

    alıntıyı kısalttım sen bana şuanda diyorsun ki ayetler ve hadisler birbiri ile çelişiyor. peki sen nasıl abdest alıyorsun bu ikisi birbirini tamamlamıyorsa sadece kafana mest yapıp ellerini dirseklere kadar yıkayıp ayaklarını mı yıkıyorsun ? Mutlaka zıt olan uydurma hadisler vardır hepsini yok sayamazsın ama.

    yaptığın şey sadece ayetlerle laf kalabalığı yapmak ben okurum sıkıntı yok ama bu konu da uçar zaten "ooo konu nereye gelmiş" diyerekten boşuna yoruyorsun beni ve kendini

     

    (şimdi sen dersin ki boş işler mi diyorsun sen yani şimdi ayetlere ? sonra da bir sürü ayet yazarsın gene. çözdüm seni) yaz kardeşim yaz bi ucundan faydalanırsak ne mutlu bize sen yazansın ben okuyan ikimiz de var faydası

     

    Hadislerle hüküm verilmez. Kuran ile hüküm verilir. Bi daha yazmaya gerek yok, yukarı da oku hocam.

    Ayet'e karşılık hadisle karşılık vermek, yalanlamaya çalışmak değilse nedir? Yok eğer amacın bu değilse, yanlış anlaşıldığını söyler ve yazını silersin. Yazdıkların, bu anlaşılmaya çokça müsait..

    Eğer bunu bilerek yapmıyorsanız, size edilecek tek lafım yok. Size böyle gösterenler de suç. Tek dileğim, müslüman sıfatının altına bürünerek bir şey söylemeden önce düşünmeniz.
    Kuran'da şeytanın hilesinin zayıf olduğu yazar. Eğer bir fayda görebildinse, ne mutlu bana...  Çünkü günümün büyük bir bölümünü size ayırdım.

    inş karşılıklı olarak birbirmizden fayda sağlamışızdır. birde okuyan diğerleri bi fayda gördüyse ne mutlu bana 


    Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2004
    Erkek
Toplam Hit: 12300 Toplam Mesaj: 114