Ehliyet Sınavı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek
    Merhaba Arkadaşlar Ehliyet Sınavı Hakkında Bilgi Almam Lazım Arkadaşlar Ben 2 Defa Girdim Herseferinde Birinde Geçtim Bu Son Şansım Trafik ve Çevre Bilgisi Kaldı Geçemezsem Dosyam Yanacakmış Tecrübeli Müridler Varsa Yardımlarınızı Bekliyorum

Konu Yanlış Yere Açıldı İse Özür Dilerim Fakat Bu Benim İçin En Büyük Vukaat
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

Dünyanın en kolay sınavı belkide ehliyet sınavı :)  Dediğimi yap  Git bi sürücü kursuna , son 2 senedir ehliyet sınavında çıkmış soruları iste , onlara çalış , eğer yine geçemezsen de senin ehliyet almanada gerek yok zaten :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek
    Seastar bunu yazdı:
    -----------------------------

Dünyanın en kolay sınavı belkide ehliyet sınavı :)  Dediğimi yap  Git bi sürücü kursuna , son 2 senedir ehliyet sınavında çıkmış soruları iste , onlara çalış , eğer yine geçemezsen de senin ehliyet almanada gerek yok zaten :

Hocam Çalışıyorum Eski Sınav Sonuçlarına Burada İyi Fakat Orada Gelince Duruyor Kafa   Sadece Trafik ve Çevre Bilgisi Kaldı Zaten

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    5. Girişinde yanmıyomu dosyan :W

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

dışarı çık, ehliyet alan tüm krolara şöyle bi göz gezdir,

sonra kendine çeki düzen ver :)

hocam kursun verdiği kitabın arkasındaki sorular çıkıyor, çalış hepsine

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:

dışarı çık, ehliyet alan tüm krolara şöyle bi göz gezdir,

sonra kendine çeki düzen ver :)

hocamkursun verdiği kitabın arkasındaki sorular çıkıyor, çalış hepsine

Abi Vallaha Dediğin Gibi 2 Tane Var Biri E tipi Aldı Üstelik İlkokul 5 Mezunu Ya Abi Su İşin Bir Çıkarı Yokmu Millet Motordan Kalır Ben Trafikten  

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MosgzA
    MosgzA's avatar
    Erkek
    yerine birini sok

www.metalheadtr.com | www.doom-metal.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

insanın o sınavı geçebilmesi için sadece okuma yazma bilmesi yeterli

Arkadaşlarında dediği gibi son 10 yılın çıkmış tüm sorularını çöz.Yapamadıklarını mutlaka kurstaki hocalarına sor.Sınava 1 ay kala konu eksiğin kalmasın.Son bir ay sadece deneme çöz.

Boş sayfaya imza atmam!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Yarın da Direksiyon sınavı var aLLah'tan 2 seneLik aktif şoförLüğüm var yoksa kurstaki eLemanLar gibi 4 dönerdim bugunkü gibi :)

Ayrıca hocam sende yani ne kekoLar aLıyor ehLiyeti bak onLara de bu tipLer aLıosa ben hayLi hayLi aLırım gazLa kendini hertürLü geçersin hatta çaLışmana biLe gerek yok yahu büyütme okadar çıkmış soruLarı çözsen bi 300 tane yakLaşık 2 saatini aLır o biLe yeter mantık işi zaten soruLar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

haci bende senle aynı dertteyim :D millet motordan ilk yardımdan çakar bende ilk girişte trafikten çaktım diğerlerinden geçtim xD

neyse ben internette bir test sitesi bulmuştum ordan çalışıyordum trafiğe bakmana bile gerek yok dediler aq motorla ilk yardım zor dediler bende sadece o ikisine baktım trafikten çaktım 14 nisandaymış sınav sanırım son hafta çalışşam geçerim sanırmı

bu arada www.testsitesi.com reklam babbın da olmasın site ile hiç bir alakam yoktur

site çok güzel ilk zamanlar sadece ehliyet sınavı felan wardı şimdi iyice büyütmüşler AÖF denemeleri felan war son hafta 4 5 gün takıl siteye kesin geçersin ben bizzat sağlık ve motoru buraya çalışarak hallettim hiç kitaba felan bakmadım

deneme sınavları war sınavlardaki soruların hepsi şimdiya kadar çıkan çıkmış sorular 

burda dene şansını kesin geçersin

AMD Rulezzz =)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek
    eselcuker bunu yazdı:

haci bende senle aynı dertteyim :D millet motordan ilk yardımdan çakar bende ilk girişte trafikten çaktım diğerlerinden geçtim xD

neyse ben internette bir test sitesi bulmuştum ordan çalışıyordum trafiğe bakmana bile gerek yok dediler aq motorla ilk yardım zor dediler bende sadece o ikisine baktım trafikten çaktım 14 nisandaymış sınav sanırım son hafta çalışşam geçerim sanırmı

bu arada www.testsitesi.com reklam babbın da olmasın site ile hiç bir alakam yoktur

site çok güzel ilk zamanlar sadece ehliyet sınavı felan wardı şimdi iyice büyütmüşler AÖF denemeleri felan war son hafta 4 5 gün takıl siteye kesin geçersin ben bizzat sağlık ve motoru buraya çalışarak hallettim hiç kitaba felan bakmadım

deneme sınavları war sınavlardaki soruların hepsi şimdiya kadar çıkan çıkmış sorular 

burda dene şansını kesin geçersin

Hocam Herkese Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim :) Bu arkadaşıma Ayrıca Teşekkür etmek İstedim Sebebi İse Benle Aynı Vukaatla Olması

Geçecem Aldım Gazı Tutamazsın Beni Müdür Hesabı

İyi Aksamlar Vukaat Dindi
Toplam Hit: 2606 Toplam Mesaj: 11