Ek İş Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek

arkadaşlar evlenicem. akşam 7 bucukta işten çıkıyorum. aldığım para yetmiyor akşam işten çıktıktan sonra 12ye kadar falan çalışabileceğim yada şunu yap kardeşim diyebileceğiniz bir iş varsa yardımcı olur musunuz ?

mod; konulari uygun bölümlere açalım. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hocam Allah kolaylık versin. Anlatınca ben çalışıyormuş gibi üzüldüm yahu. Hayat zor yahu.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Hocam Allah kolaylık versin. Anlatınca ben çalışıyormuş gibi üzüldüm yahu. Hayat zor yahu.

yetmiyo hocam işte yetmiyor hayat çok zor ve bi okadar acımasız şöyle oturup anlatsam neler olur neler roman çıkar yazdıklarımdan. neler yaptım ne heveslerim kursağımda kaldı nelerden vazgeçtim kendimden ne ödünler verdim. olmuyo işte yaradan nasibin bu kadar senin diyor. bende çıkış yol arıyorum 4 saatte 25TL kazansam kar kardır. babadanda bi yardım yok ağustosta düğün var. toplu iğnem yok.

NOT: ve lütfen sakın abuk subuk yorum atmayın hayatımı ve geçmişimi bilmeden. sadece varsa bir teklifiniz yada öneriniz bunu yorumlayınız lütfen. çünkü bu konu asla alay konusu değildir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek

Bilişim sektöründenmisin İT sistem konularından anlarsan bir çok firma özellikle mesai dışı saatlerde sistemlerindeki çalışmaları yapmak için eleman arayabiliyor.

hangi ildesin

ne yaparsın

yazarmısın diğer arkaşlar içinde kolay olur sana yardımcı olmaları ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek

şuan çalıştığım iş bilişim sektörü değil asıl mesleğim bilgisayar teknik servis. tamir bakım vs. dükkanımda vardı hatta yazmıştım 1 bucuk sene önce yine buraya. eskişehirdeyim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Hocam allah en kisa ve kestirmeden bolluk ve ferahliga kavustursun  diyerekten konuya giriyorum. Bende bi ara arastirmistim gozum yememisti bulundugun sehir neresi bilmiyorum ama   ucak bileti satis rezarvasyon  turizm ofisleri var(kendim istanbulda yasiyorum mecidiyekoy/taksim de falan oyle yerler var) aksam 7-8den 12 -1 e kadar veya daha gec saate kadar personel ariyorlar yine hakeza otogardaki firmalarin bilet satis mekanlari var. Ayrica gece 2 ye kadar acik olan mcdonalds /burgerking vs yerlere bakabilirsin. 

ExcaliburTBT tarafından 10/Kas/14 01:18 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı

Hocam allah en kisa ve kestirmeden bolluk ve ferahliga kavustursun  diyerekten konuya giriyorum. Bende bi ara arastirmistim gozum yememisti bulundugun sehir neresi bilmiyorum ama   ucak bileti satis rezarvasyon  turizm ofisleri var(kendim istanbulda yasiyorum mecidiyekoy/taksim de falan oyle yerler var) aksam 7-8den 12 -1 e kadar veya daha gec saate kadar personel ariyorlar yine hakeza otogardaki firmalarin bilet satis mekanlari var. Ayrica gece 2 ye kadar acik olan mcdonalds /burgerking vs yerlere bakabilirsin. 

Hocam Allah razı olsun verdiğin fikri değerlendireceğim. Umarım bir yolunun bulurum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam gündüz işinin ücreti çok düşükse bence geceleri boş zamanını iş başvurusu yaparak değerlendir. Gerekirse 1 2 aylık bi kursa yazılıp iş aramaya öyle devam et. Çünkü 12 saat çalışışmaz aq error verirsin.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek

Şeyhim. Sabah 8 buçuk akşam 7 buçuk çalışıyorum. Bilgisayar tamiri hariç hiç bi vasfım yok. Nerde bulacam ki daha yüksek ücretli bi iş...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

bence; kredi çek kendi işini kur. 1 sene geç evlen. tabi demesi kolay. allah yardımcın olsun bro.

lepusmorris tarafından 10/Kas/14 01:47 tarihinde düzenlenmiştir

..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

eskişehir mi ? skype pm le olmazsa bizim şirkete alalım seni ? 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 982 Toplam Mesaj: 11