Ek İş Arıyorum
-
arkadaşlar evlenicem. akşam 7 bucukta işten çıkıyorum. aldığım para yetmiyor akşam işten çıktıktan sonra 12ye kadar falan çalışabileceğim yada şunu yap kardeşim diyebileceğiniz bir iş varsa yardımcı olur musunuz ?
mod; konulari uygun bölümlere açalım.
-
Hocam Allah kolaylık versin. Anlatınca ben çalışıyormuş gibi üzüldüm yahu. Hayat zor yahu.
-
DrKill bunu yazdı
Hocam Allah kolaylık versin. Anlatınca ben çalışıyormuş gibi üzüldüm yahu. Hayat zor yahu.
yetmiyo hocam işte yetmiyor hayat çok zor ve bi okadar acımasız şöyle oturup anlatsam neler olur neler roman çıkar yazdıklarımdan. neler yaptım ne heveslerim kursağımda kaldı nelerden vazgeçtim kendimden ne ödünler verdim. olmuyo işte yaradan nasibin bu kadar senin diyor. bende çıkış yol arıyorum 4 saatte 25TL kazansam kar kardır. babadanda bi yardım yok ağustosta düğün var. toplu iğnem yok.
NOT: ve lütfen sakın abuk subuk yorum atmayın hayatımı ve geçmişimi bilmeden. sadece varsa bir teklifiniz yada öneriniz bunu yorumlayınız lütfen. çünkü bu konu asla alay konusu değildir.
-
Bilişim sektöründenmisin İT sistem konularından anlarsan bir çok firma özellikle mesai dışı saatlerde sistemlerindeki çalışmaları yapmak için eleman arayabiliyor.
hangi ildesin
ne yaparsın
yazarmısın diğer arkaşlar içinde kolay olur sana yardımcı olmaları ?
-
şuan çalıştığım iş bilişim sektörü değil asıl mesleğim bilgisayar teknik servis. tamir bakım vs. dükkanımda vardı hatta yazmıştım 1 bucuk sene önce yine buraya. eskişehirdeyim.
-
Hocam allah en kisa ve kestirmeden bolluk ve ferahliga kavustursun diyerekten konuya giriyorum. Bende bi ara arastirmistim gozum yememisti bulundugun sehir neresi bilmiyorum ama ucak bileti satis rezarvasyon turizm ofisleri var(kendim istanbulda yasiyorum mecidiyekoy/taksim de falan oyle yerler var) aksam 7-8den 12 -1 e kadar veya daha gec saate kadar personel ariyorlar yine hakeza otogardaki firmalarin bilet satis mekanlari var. Ayrica gece 2 ye kadar acik olan mcdonalds /burgerking vs yerlere bakabilirsin.
ExcaliburTBT tarafından 10/Kas/14 01:18 tarihinde düzenlenmiştir -
ExcaliburTBT bunu yazdı
Hocam allah en kisa ve kestirmeden bolluk ve ferahliga kavustursun diyerekten konuya giriyorum. Bende bi ara arastirmistim gozum yememisti bulundugun sehir neresi bilmiyorum ama ucak bileti satis rezarvasyon turizm ofisleri var(kendim istanbulda yasiyorum mecidiyekoy/taksim de falan oyle yerler var) aksam 7-8den 12 -1 e kadar veya daha gec saate kadar personel ariyorlar yine hakeza otogardaki firmalarin bilet satis mekanlari var. Ayrica gece 2 ye kadar acik olan mcdonalds /burgerking vs yerlere bakabilirsin.
Hocam Allah razı olsun verdiğin fikri değerlendireceğim. Umarım bir yolunun bulurum.
-
Hocam gündüz işinin ücreti çok düşükse bence geceleri boş zamanını iş başvurusu yaparak değerlendir. Gerekirse 1 2 aylık bi kursa yazılıp iş aramaya öyle devam et. Çünkü 12 saat çalışışmaz aq error verirsin.
-
Şeyhim. Sabah 8 buçuk akşam 7 buçuk çalışıyorum. Bilgisayar tamiri hariç hiç bi vasfım yok. Nerde bulacam ki daha yüksek ücretli bi iş...
-
bence; kredi çek kendi işini kur. 1 sene geç evlen. tabi demesi kolay. allah yardımcın olsun bro.
lepusmorris tarafından 10/Kas/14 01:47 tarihinde düzenlenmiştir -
eskişehir mi ? skype pm le olmazsa bizim şirkete alalım seni ?