Ek Kontenjanda Açık Öğretim Yazabilir Miyiz ?
-
Ek kontenjanda herhangi bir açıköğretim bölümü yazabilir miyim ?
-
evet
-
yazarsın
-
tesekkurler arkadaslar..
bir sene daha hazirlanicam ama hazirlanirken inzibatlarin beni askere götürmesini istemiyorum..
mecburen acikogretim yazicaz..
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
tesekkurler arkadaslar..
bir sene daha hazirlanicam ama hazirlanirken inzibatlarin beni askere götürmesini istemiyorum..
-----------------------------şansın varsa bişey olmaz hoca kaç senedir bana mesela 1 tane polis kimlik sormadı
-
konu açılmışken bişey sormak istiyom aöf de sorumlu geçerken hangi dersi bıraktıgının bi önemi varmı?
sıcakta çalışılmıyo amk..2 dersi bırakıp sorumlu geçcem sanırım
-
Lathedarkman bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
tesekkurler arkadaslar..
-----------------------------şansın varsa bişey olmaz hoca kaç senedir bana mesela 1 tane polis kimlik sormadı
-----------------------------Ben şanssızım hocam..en azindan ek yerlestirmelerde acikogretim yazicam..
kesin gelicek zaten.
o kazandigim belge ile gidip 2 yil tecil ettiririm..Sonrasi Allah kerim..
-
en kontenjan tercihleri ne zaman oluyor? var mı? nerden yapıcaz nasıul yapıcaz?
-
hoca istanbul oturuyorsan;
istiklal beşiktaş etiler maslak nişantaşı gibi yerlerde dolaşmadığın sürece özellikle gece saatlerinde ömründe hiçbir poliste gelip sana kimlik sormaz kolay kolay. Bide saç sakal çok bıraktınmı soruyorlar.
-
HanDsomE bunu yazdı:
hoca istanbul oturuyorsan;
istiklal beşiktaş etiler maslak nişantaşı gibi yerlerde dolaşmadığın sürece özellikle gece saatlerinde ömründe hiçbir poliste gelip sana kimlik sormaz kolay kolay. Bide saç sakal çok bıraktınmı soruyorlar.
-----------------------------zaten bi tek istanbulda kimlik kontrolünden gectim :D
adana'da hic sormadilar bana..
sac degil de, sakal birakiyorum..
her cevirmede " genc gel bakalim... :D " diyolar :D
-
Konu açılmışken bende sorayım. Öss için başvuru yapmadım . Açık öğretim için sınavsız geçiş hakkını kullanabilirmiyim acaba?