folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Ekran Değişiminden Sonra Ellematiğin Kararsız Çalışması Hk.



Ekran Değişiminden Sonra Ellematiğin Kararsız Çalışması Hk.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ekim/2016
    Erkek

    Telefonumun camı bundan 3 ay önce kırıldı ve ben 2 hafta önce telefonumun ekranını Aliexpress'ten getirttiğim bir cam ile değiştirdim. Ancak oynadığım bir oyun ritim oyunu olduğu için daireler basmamaya, geç gelmeye başladı.

    Bugün telefonu taktırdığım telefoncuya götürdüm ancak orada sorumlu olan adamlardan biri telefonun ekranının kendi bozuk olduğunu söyledi. Kasayla beraber gelen bir şey varmış telefonu takarken onu takıyorlarmış (Sanırsam çit tarzı bir şey demişti) Ondan kaynaklandığını söyledi ancak ben yine de emin değilim.

    Telefonumun sadece köşe taraflarında basmakta sıkıntı çekiyorum. Bu telefoncunun dediği şeyin olmamasından mı kaynaklı, yoksa iyi takamadılar mı? Ona göre telefonumu tekrar yaptırmaya götüreceğim. Markası: Sony Xperia XA

    end tarafından 14/Tem/18 18:23 tarihinde düzenlenmiştir

    0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ekim/2016
    Erkek

    up


    0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Manyetolu çakmak buluyorsun. Sonrasında manyeto kısmını çıkarıp ekranın çalışmayan yerlerine elektrik veriyorsun. Sonrasında sonucu buraya yazıyorsun. Hadi kolay gelsin. 


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Şubat/2011
    Erkek

    benimde lenovo p70 in camı kırıldı n11 den bir ekran aldım hassaslık yok yani. bazen, neredeyse parmağımla mühür basar gibi basınca çalışıyor. ki ekran masada dururken şu alttaki (dokunmatik) ana menü, geri tuşlarına basınca kesinlikle çalışmıyor, ne gariptir ki telefonu elime alınca çalışıyor. kendi açtığım konuda bir arkadaşın önerisiyle aliexpresten yeni ekran aldım bir hafta 10 güne takacağım. umarım benim yeni aldığım düzgün çalışır.

    sanırım ucuz olunca doğal olarak birşeylerden kısıyorlar bu da kullanıcı ya direk yansıyor.


    İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz