Ekran Kartı Alacağım Yardım!!
-
Arkadaşlar amd +3200 2.4 GHZ (754 mü neydi) 512 mb ram fx5200 ekran kartım var(agp8x)
Ben şimdi araştırdım şu ekran kartını almayı düşünüyorum ..
256MB ATI Radeon X1600 PRO (AGP 8X) AVIVO Ekran Kartı
Ancak aldığımda elimde patlamasını istemiyorum şimdi benim ana kartım agp8X i destekliyor bu ekran kartının çalışması için başka bir şeye gerek varmı ? Yani anakartıma uymaz cart curt gibi bir sorun olupta elimde patlamaz değil mi? -
amd alma intel al ve en kalitelisini al :)
-
AMD 3500 veya 3700 yap...intel alip kazzik yeme...amd al hem ekonominin hemde performansin keyfini yasa :)
-
Adam ekran kartı sormuş yav :)
-
Yav bu sisteme bu ekran kartı uyarmı dedim adamlar intel alma amd al amd alma intel al diyorlar zuhauhauhauahua
-
sapphire x1600pro 512 mb 256 bitlik versiyonunu al ben 250ytl ye bulmuştum m.köyde haberin olsun fiyat/performans olarak çok iyi 500/500 çalışıyo 560 a kadar çıkarabiliyosun ati catalystte
-
AMD sorunki ne sorun intel 3 seri çıkarana kadar amd 7-8 seri çıkarıyo...
-
Tornam amd teknoloji gelistirdigi icin hizli gorunuyor goze sorunlu oldugu icin degil...Haberin yok herhalde gotu boklu intel 64 bit mimarisini gelistiremedi deknolojisini amd den satin aldi :).
-
Bu alemde intel tek :) Yanlız onboard ses kartlı olanı almayın basınız çok ağırır amd çok sorunlu oldugu için sürekli yenileniyor :)
Ve ürettiklerinin çoğu bir öncekine uymuyor :( -
siz ne diyonuz ya amd intel e döndü gene konu ile NE ALAKA !!
-
abi kopçam yaaaa. konu ekran kartı azuahahahahahah
bak kardeş sen şöyle bi gpu ram modülü ve diğer frekans değerlerini karşılaştır bilimum test sitelerine gir vs vs bunların hepsini yap ama işe geldiğinde git golda abi bu kart varmı de sonra onu bulama sonra parayada acıyama sonra git bi 8x sıradan kart al azauauauauauuaagahahahahahahahahha
şak bi yana yukarda yazdığım gibi frekans gpu ve ram modülünün verilerini birbiri ile karşılaştır kendini 8x slotlu kart al. 8x slotun varsa daha yeni pciexpress kart çalıştıramazsın herhalde
Toplam Hit: 1948 Toplam Mesaj: 11