folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ekran Kartı Sorunu (Önemli Bi Sorun Anlayan Arkadaşlar İçeri)

Ekran Kartı Sorunu (Önemli Bi Sorun Anlayan Arkadaşlar İçeri)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mst16
    mst16's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar dün pc formatlandı ekran kartı driverini yükledim öteki driverleri tanıdı kendisi. Sonra pc başladı 

5er  10 ar dk arayla kendi kendine reset atmaya sonra formatı atan bilgisayarcı arkadaşı aradım oda ekran kartı

sorunlu falan dedi driverini kurma öyle kullan dedi bende uyuz oldum bu işe bi çaresi yokmudur arkadaşlar bunun...

Ekran kartı driverini kuruyorum pc reset atmaya başlıyo 5 dk bir...Siliyorum ekran kartının dosyasını reset atma 

düzeliyo ama bu seferde ekran geçişleri dalgalı dalgalı pc ozaman bi işe yaramıyor 

yardımcı olan arkadaşlara teşekürler...

Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan; sen erken davran.ölmeden önce uyan....Profilinde tek yorum olan insan... Msn: schadow@w.cn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hacım doğru driverı yüklediğinden eminmisin?

birde eğer işletim sistemi ayarlarında sorun olunca windowsu kurtarmak için sistemi yeniden başlat gbi bir seçenek seçilmişse o da yapabilir..

birde tekrar tekrar yükle driverı eğer vista kullanıyorsan yönetici olarak calıstır yükle yap :W

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mst16
    mst16's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı:
    -----------------------------

hacım doğru driverı yüklediğinden eminmisin?

birde eğer işletim sistemi ayarlarında sorun olunca windowsu kurtarmak için sistemi yeniden başlat gbi bir seçenek seçilmişse o da yapabilir..

birde tekrar tekrar yükle driverı eğer vista kullanıyorsan yönetici olarak calıstır yükle yap :W

hacı doğru driver olduğuna eminim Xp kullanıyorum kaçkere yükledim sildim ama gene olmadı 2. dediğin açıklamayı pek anlayamadım birde ekran kartı bozulmuş olabilirmi yenisini alsak ..

Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan; sen erken davran.ölmeden önce uyan....Profilinde tek yorum olan insan... Msn: schadow@w.cn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    onboard ekran kartını tanımış olmasın?

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mst16
    mst16's avatar
    Erkek

ßisses bunu yazdı:
    onboard ekran kartını tanımış olmasın?
    ----------------------

benim pc de onboart ekran kartı yok eski pc zaten sonrada takılan var

markasıda nvidia ge force FX 5200

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek
    hacı bilgisayara yan tıkla özellikler /gelişmiş/başlangıç ve kurtarma/ otomatik olarak yeniden başlat tikini kaldır.

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mst16
    mst16's avatar
    Erkek

nazmanya bunu yazdı:
    hacı bilgisayara yan tıkla özellikler /gelişmiş/başlangıç ve kurtarma/ otomatik olarak yeniden başlat tikini kaldır.
    ----------------------------

hacım dediğin gibi yaptım bu sefer mavi ekran olayı meydana geliyor :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

arkadaşım bir de şu driver ı denermısin...

http://us.download.nvidia.com/Windows/175.19/175.19_geforce_winxp_32bit_english_whql.exe

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sistem Geri Yükleme Yap Kardeş. Ssonra driverlerını tekrardan yükle bakalım 

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mechulreis
    mechulreis's avatar
    Erkek
    kardeş sadece ekran kartı drivrini yükle yazılımlrını kurma birde güvenli modda açıp kaldır driveri

Her Ortama UYARIM BABA +7 +13 +18 :D TÜRKİYE FAÇALI ŞAHİNLER DERNEGİ FAİLİ MECHUL 1 GÜNDE KRAL OLMADIK,"GÜNDEDE TAHTTAN İNMEYİZ; NEDENİ VARMI ? ATEŞİ SİZ İSTEDİNİZ BİZDE ATEŞ OLUP GELDİK.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek
    hocam ekran kartının ömrü bitmiş veya ekran kartının fanıda çalışmıyor olabilir. büyük ihtimal donanımsal gibi gözüküyor. çıkarıp soketini temizleyip tekrar takarmısın.. sorun devam ederse başka kart ile dene.

Nerde o eski TBT...
Toplam Hit: 1453 Toplam Mesaj: 11