Ekran Kartı Sorunu (Önemli Bi Sorun Anlayan Arkadaşlar İçeri)
-
Selam arkadaşlar dün pc formatlandı ekran kartı driverini yükledim öteki driverleri tanıdı kendisi. Sonra pc başladı
5er 10 ar dk arayla kendi kendine reset atmaya sonra formatı atan bilgisayarcı arkadaşı aradım oda ekran kartı
sorunlu falan dedi driverini kurma öyle kullan dedi bende uyuz oldum bu işe bi çaresi yokmudur arkadaşlar bunun...
Ekran kartı driverini kuruyorum pc reset atmaya başlıyo 5 dk bir...Siliyorum ekran kartının dosyasını reset atma
düzeliyo ama bu seferde ekran geçişleri dalgalı dalgalı pc ozaman bi işe yaramıyor
yardımcı olan arkadaşlara teşekürler...
-
hacım doğru driverı yüklediğinden eminmisin?
birde eğer işletim sistemi ayarlarında sorun olunca windowsu kurtarmak için sistemi yeniden başlat gbi bir seçenek seçilmişse o da yapabilir..
birde tekrar tekrar yükle driverı eğer vista kullanıyorsan yönetici olarak calıstır yükle yap :W
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------hacım doğru driverı yüklediğinden eminmisin?
birde eğer işletim sistemi ayarlarında sorun olunca windowsu kurtarmak için sistemi yeniden başlat gbi bir seçenek seçilmişse o da yapabilir..
birde tekrar tekrar yükle driverı eğer vista kullanıyorsan yönetici olarak calıstır yükle yap :W
-----------------------------
hacı doğru driver olduğuna eminim Xp kullanıyorum kaçkere yükledim sildim ama gene olmadı 2. dediğin açıklamayı pek anlayamadım birde ekran kartı bozulmuş olabilirmi yenisini alsak .. -
onboard ekran kartını tanımış olmasın?
-
ßisses bunu yazdı:
onboard ekran kartını tanımış olmasın?
----------------------benim pc de onboart ekran kartı yok eski pc zaten sonrada takılan var
markasıda nvidia ge force FX 5200
-
hacı bilgisayara yan tıkla özellikler /gelişmiş/başlangıç ve kurtarma/ otomatik olarak yeniden başlat tikini kaldır.
-
nazmanya bunu yazdı:
hacı bilgisayara yan tıkla özellikler /gelişmiş/başlangıç ve kurtarma/ otomatik olarak yeniden başlat tikini kaldır.
----------------------------hacım dediğin gibi yaptım bu sefer mavi ekran olayı meydana geliyor :S
-
arkadaşım bir de şu driver ı denermısin...
http://us.download.nvidia.com/Windows/175.19/175.19_geforce_winxp_32bit_english_whql.exe
-
Sistem Geri Yükleme Yap Kardeş. Ssonra driverlerını tekrardan yükle bakalım
-
kardeş sadece ekran kartı drivrini yükle yazılımlrını kurma birde güvenli modda açıp kaldır driveri
-
hocam ekran kartının ömrü bitmiş veya ekran kartının fanıda çalışmıyor olabilir. büyük ihtimal donanımsal gibi gözüküyor. çıkarıp soketini temizleyip tekrar takarmısın.. sorun devam ederse başka kart ile dene.