Ekran Kartım Görünmüyor
-
Hocalar y560 laptop var.ATI Mobility Radeon HD 5730 ekran kartı olması lazım ama sistemde aratınca sadece bütünleşik ekran kartı görünüyor.Olay nedir acaba?
1 ay önce format attım 8.1 yükledim hiçbir driver yüklemedim.

-
Takip. Bende de aynı şey var. Ati Radeon 5470.
-
dxdiag da benim de çıkmıyor ama aygıt yöneticisinde çıkıyor. driver kur işte hocam. hiçbir driver yüklemedim diyorsun.
-
herlocksholmes bunu yazdı
dxdiag da benim de çıkmıyor ama aygıt yöneticisinde çıkıyor. driver kur işte hocam. hiçbir driver yüklemedim diyorsun.
driver yükledim hala aynı
-
windows 8 ve 8.1 de ati kartların bir çoğunu görmüyor sanırım bendede 5650 var 8.1 bundan dolayı geçmedim bir türlü görmüyor.
-
archair23 bunu yazdı
windows 8 ve 8.1 de ati kartların bir çoğunu görmüyor sanırım bendede 5650 var 8.1 bundan dolayı geçmedim bir türlü görmüyor.
yeni bir tane beta catalyst varmış 8 için onu yükledim sorun hala aynı
-
sürücüden kaynaklıdır hocam. yeni sürücü yüklemeden önce bulunan sürücüyü kaldır ondan sonra yükle. olmazsa windows otomatik sürücü buluyor onu iptal et. Otomatik olarak yanlış sürücü bulabiliyor bazen. zamanında bununla ilgili microsoft ile görüşme yapmıştım. otomatik bulmayı iptal edip, eskiyi kaldırıp yenisini kurmuşlardı.
Ayrıca driver pack solution kullanabilirsin, bazen internette bulamadığım sürücüleri bulabiliyor.
eğer yine olmazsa win 8.1 sürücüsü yayınlanmamış demektir.
-
akustikelektrik bunu yazdı
sürücüden kaynaklıdır hocam. yeni sürücü yüklemeden önce bulunan sürücüyü kaldır ondan sonra yükle. olmazsa windows otomatik sürücü buluyor onu iptal et. Otomatik olarak yanlış sürücü bulabiliyor bazen. zamanında bununla ilgili microsoft ile görüşme yapmıştım. otomatik bulmayı iptal edip, eskiyi kaldırıp yenisini kurmuşlardı.
Ayrıca driver pack solution kullanabilirsin, bazen internette bulamadığım sürücüleri bulabiliyor.
eğer yine olmazsa win 8.1 sürücüsü yayınlanmamış demektir.
valla hepsini denedim sorun aynı.Heralde 8.1 sürücüsü çıkmadı.
Yada ben servise yolladığımda götler içinden ekran kartını falan mı söktü naptı :D
-
Hocu sürücüleri Windows 7 uyumluluk modunda kurmayı denesene bir. Muhtemelen switchable ekran kartıdır, switchable sürücleri Win 8'de problemli.
krypt tarafından 06/Eki/14 13:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Yoyo
-
Hocalar sorun yokmuş ben orda ATI görmeyi bekliyordum ama AMD yazıyormuş haha
konu silinebilir :)