Ekranı Kırık İphone 5 Alsammı ? (200Tl)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2009
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    emnimax bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı
    emnimax bunu yazdı

    telefon düşüp yeniden başlamış ve acilmiyormus itunes ekranında takılıp kalmış sizce bu cihaz alınır mı? kaç TL alınır  ?

    icloud şifresi varsa cihaz temizse anca yedek parça için alınır hocam.

    internet te bir sürü yöntem okudum bi kaç değişik yöntem ile sorunlarını giderenler olmuş hiç biri sizce ise yaramaz mı diyorsunuz şimdi ?

    Yokkk amanm hocam çyle bi halt yedim ben. sahibindene ilan koymuş adam tee 2 sene önceydi. normalde ip5 ler 1500 vardı adam 500e koymuş işte icloud sorunu var format atınca çözülüyor ama uğraşamıcam  ihtiyacım yok filan diye aldım da satana kadar akla karayı seçtim. hiç bir yöntem bi boka yaramıyo. tek 1 tane icloudu aşan gördüm, onda da atıyorum bi telden sistem yedeği aldın(itunese girip yedekle ile yapılan değil sistem imajı alıyor). o yedekte de o tele ait bi kod var(tabi icloudu kapatıp yedeklicen) atıyorum bir süre sonra icloud şifre unuttun. sadece o telefonda çalışan yedekten sıfırladın mı icloud deaktif oluyor.

    bunun haricinde çalışan hiç bir yönteme rastlamadım. tabi bazıları 200 300 500tl karşılığında donanımsal olarak müdahele edip çözüyoruz filan diyolar da bana hiç inandırıcı gelmedi.

    aynen bende elimde patlar diye tirsiyorum o yüzden yanasmiyorum :)

Toplam Hit: 4616 Toplam Mesaj: 32
iphone 5 kırık ekran