folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Elektrik Malzemelerinde Migrasyon Nedir?

Elektrik Malzemelerinde Migrasyon Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

muritler ablamın vizesi varmış elektrik malzemeri dersinin, Migrasyon diye bir terim var ne olduğunu bilmiyor ben de bir türlü bulamadım internette  gıda sektörü ile alakalı şeyler çıkıyor.Migrasyon polarizasyon dispersiyon nedir?Kafa yandı okumaya çalışmaktan bunları, yardım elektonikçiler! örnek soru için mesela bunun cevabı nedir?

migrasyon kutuplaşması dispersiyonu oluşturulamayan bir malzemede 15V - 5V             10 kHz AC alanda büyüklüğü ne olabilir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Kelimeler hakkında hiç bir fikrim yok. 96 dan bu yana ceyrancıyım hiç de duymadım. Sağdece şunu diyebilirim ac hesapları özelliklede 3khz nin üstü derin elektronik işidir. Merak ettim cevaplarını bulursan pm ni bekliyorum. Her gün bişi çıkarıyorlar arkadaş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

hacılar yardım ya yokmu elektronikçi sözlükte.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ömrüm boyunca migrasyon diye bişey duymadım. mühendislik okuyor herhalde ablan. kimya mühendisliği?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

yeterli ingilizceniz vardır herhalde :)

http://www.ees.ufl.edu/homepp/cywu/env4121/ESP.ppt

http://en.wikipedia.org/wiki/Electromigration

http://www.leyladansonra.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

yok elektronik mühendisliği,

bakıyorum şimdi barış teşekkürler

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

düşünüyorumda dispersiyon sinyal zayıflaması üzerindeki gürültü olarak geçiyor fakat böyle bir soruyla hiç karşılaşmadım yeni mezunum harbiden gün geçtikçe yeni yeni şeyler cıkartıyorlar :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Spyware__007 bunu yazdı:
    -----------------------------

düşünüyorumda dispersiyon sinyal zayıflaması üzerindeki gürültü olarak geçiyor fakat böyle bir soruyla hiç karşılaşmadım yeni mezunum harbiden gün geçtikçe yeni yeni şeyler cıkartıyorlar :S

-----------------------------

Yaşlandın sen yaşlandın :))

Hocam böyle terimleri google'dan aramak yerine makalelerde araştır gazi ege dokuz eylül itü odtü vs gibi büyük ünilerin makale yayınlarından araştır emin ol bulursun aradığın cevabı

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

google ye yazdığında migrasyon ile ilgili bir çok alanda bahsedildiğini gözlemledim de hacı benim anladığım kadarıyla bu bir ölçü birimi gibi veyahut bir yöntem gibi birşey...elektronik ile de pekiştirilecek olursa (kullanım alanı olarak) zannedersem elektronların akışıyla alakalı (akım şiddeti akım yönü elektron yörüngeleri) vs. vs . vs. şeyleri ifade etmek için kullanılıyor gibi geldi bana...bunun yanında bu ölçü birimini yada yöntemini kavramak için aynı anda kimya fizik ve elektrik ile ilgilide temel bilgilerin olması lasım...bilmem açıklayıcı oldumu...yinede yalnış yönlendirmek gibi olmasın da ben bunu anladım...!

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    Mezunum2 yila yakin calisiyorum ama yeni duydum

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

konu geçmiş ama gördüğm yanlışları söyleyeyim

elektronikçiden çok elektrik mühendisi ,fizikçi, fizik müh malzeme müh bileceği bişey bu

birde elektronikçi dersen televizyon tamircisi bile giriyor konuya :|

lazım olursa migrasyon göç etmek hareket etmek demek

kutuplaşma yön demek

dispersiyon dağıtmak demek dağınım demek

hareket yönü dağınımı oluşturulamayanv gibi bişey olabilir  

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
Toplam Hit: 1852 Toplam Mesaj: 11